Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Αποκάλυψη - Απόψε θα δημοσιοποιήσει την απόφασή του για τις εκλογές ο Πέτρος Τατούλης...



Απόψε, γύρω στις 8, μέσω των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών, θα δημοσιοποιήσει την απόφασή του για τις εκλογές ο Ανεξάρτητος, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, Βουλευτής Αρκαδίας Πέτρος Τατούλης...

Τί θα κάνει;;;

Θα είναι υποψήφιος;;;

Με ποιό Κόμμα και σε ποιά εκλογική περιφέρεια;;;

Θυμίζουμε ότι...........

ο Πέτρος Τατούλης σε συνεντεύξεις του έχει χαρακτηρίσει τον κ. Καραμανλή "βαρίδι για την Παράταξη και τον τόπο...".

Προ λίγων ημερών, σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά κάλεσε τον κ. Καραμανλή να «αποχωρήσει οικειοθελώς και να αφήσει στην παράταξη όλο το βάρος και την ευθύνη να αντιμετωπίσει την κρίση στην οποία δυστυχώς ο ίδιος την ενέπλεξε».

Σημείωσε, δε, ότι «ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να αποφάσισε να αυτοκτονήσει αλλά σέρνει μία πολιτική παράταξη στην απόλυτη καταστροφή».

«Η κεντροδεξιά παράταξη για πρώτη φορά στην ιστορία της ταυτίζεται απολύτως με τη διαφθορά από τα έργα και παραλείψεις του κ. Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της ΝΔ», υπογραμμίζει.

Καταλήγοντας δε ο κ. Τατούλης εκτιμά «ότι ακόμα υπάρχουν δυνάμεις μέσα στο χώρο αυτό που μπορούν και τώρα ανυστερόβουλα να ορθώσουν το ανάστημα τους. Κι οι βουλευτές θα πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην πορεία της παράταξης και η ευθύνη δεν ανήκει «ελέω θεώ» στον πρώτο την τάξη. Ανήκει σε όλους».



***Δικός μας άνθρωπος από την Αρκαδία μας είπε ότι ο Πέτρος Τατούλης θα είναι, μάλλον, υποψήφιος στη Β' Πειραιά...

Με ποιό Κόμμα;;;

Ε, μη σας τα γράψουμε όλα, από τώρα, εμείς...

Κάντε λίγη υπομονή...