Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Μεσσηνιακό… μαύρισμα!!!


Και να, που ο ευλογημένος τόπος μας, εκτός από λαμπρή ιστορία, υπέροχους ανθρώπους, φυσικό πλούτο, αρμονικό δέσιμο βουνού – θάλασσας, ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, «παράγει», εσχάτως και… «μαύρισμα»!!!

Ναι, και «μαύρισμα»!!! Μεσσηνιακό!!! Και 3 ειδών!!!............


Πρώτο. Στις χρυσοκέντητες παραλίες μας, που μπορεί οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να μη φροντίζουν και αναδεικνύουν όσο πρέπει ή και ακόμη χειρότερα, καθόλου, αλλά την Κυριακή των Ευρωεκλογών τίμησαν και με το παραπάνω χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών!

Και με την προσέλευσή τους, όχι στην κάλπη, αλλά στην παραλία ήταν οι μεγάλοι «κερδισμένοι» της ημέρας! Και τη «ζαχαρένια» τους δε χάλασαν με τις εκλογές και το μπάνιο τους απόλαυσαν και… χρώμα πήραν!!! Μαύρισαν!!!

Δεύτερο. Η αποχή από τις κάλπες της Μεσσηνίας ανήλθε σε ποσοστό ρεκόρ όλων των εποχών!!! Έφτασε στο 52,71 %! Μιλάμε για… αυτοδυναμία της αποχής στη Μεσσηνία!!! Η συντριπτική πλειοψηφία, βάσει των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, γύρισαν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές τους, κυρίως στους έχοντες την εξουσία, και με την αποχή, τους έγραψαν όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους μαύρισαν όλους!!!

Και τρίτο. Η Ν.Δ. αν και παρέμεινε πρώτη δύναμη, κατακρημνίστηκε κατά 12 με 13 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές!!! . Από τις μεγαλύτερες πτώσεις των ποσοστών τους Κυβερνώντος Κόμματος! Σε έναν Νομό Κάστρο για τη Ν.Δ! Να όμως, που και χωρίς προδότες άλλων εποχών και ρουφιάνους, στη σύγχρονη εποχή, τα κάστρα γκρεμίζονται! Πώς, γιατί & από ποιους;;;

Από τους Μεσσήνιους πολίτες, που έχουν αγανακτήσει και αηδιάσει με την αλαζονεία της εξουσίας και τα σκάνδαλα, τους… μαύρισαν!!!



"Μαύρη Γάτα" - Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"