Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Αποστολή ελαιολάδου στη Γάζα!


Πριν μία εβδομάδα ο αντινομάρχης Κοινωνικών Θεμάτων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, είχε ανακοινώσει την έναρξη του μειοδοτικού διαγωνισμού για την αποστολή δέκα τόνων ελαιολάδου στον Παλαιστινιακό λαό στη Γάζα.........


Χθες το μεσημέρι έληξε το χρονικό περιθώριο για την αποστολή στη Νομαρχία Μεσσηνίας των προσφορών από τους τυποποιητές για τον διαγωνισμό.

Ο κ. αντινομάρχης μετά από επικοινωνία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας απέστειλε φαξ με τα στοιχεία του διαγωνισμού σε 69 Μεσσήνιους τυποποιητές - εξαγωγείς ελαιολάδου. Μετά τη λήξη του χρονικού περιθωρίου για την αποστολή των προσφορών, στα χέρια της η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας είχε τις τέσσερις προσφορές ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι ήταν: Η «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας», η «Agrovim» του κ. Γυφτέα, η «Μπλάουερ» και η «Κανάκης Εμπόριο Τυποποίηση». Τέλος, ο κ. Καφαντάρης σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στη Νομαρχία θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για τον μειοδότη του διαγωνισμού.



Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"