Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Το παζλ της πορνείας συμπληρώνεται…


Το σίριαλ με την υπόθεση μαστροπείας που λαμβάνει χώρα στους Γαργαλιάνους συνεχίζεται! Σιγά σιγά μέλη του «ροζ κυκλώματος» παίρνουν τον δρόμο για τη Δικαιοσύνη, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.


Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας σχετικά με την εμπορία ανθρώπων στην περιοχή των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, προέκυψε ότι, τη 19χρονη Ρουμάνα την κατακρατούσε παράνομα 31χρονος Αλβανός μαζί με 46χρονη Ελληνίδα - η οποία συνελήφθη προχθές - με σκοπό την προώθησή της για εργασία σε οίκο ανοχής στην Καλαμάτα. Η συλληφθεισα με την εις βάρος της δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.



Να σημειωθεί ότι, τα μέλη της σπείρας αλλοδαπών, μελών κυκλώματος μαστροπών που εξέδιδαν νεαρές αλλοδαπές γυναίκες στην περιοχή των Γαργαλιάνων, αλλά και παράλληλα διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα, συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες από τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς πολίτες Βουλγαρίας, έναν άνδρα 23 ετών και δύο γυναίκες, μια 33χρονη και μια 31χρονη, κάτοικοι όλοι της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων. Ουσιαστικά από την προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε ότι, στη σπείρα εμπλέκονταν κι άλλοι αλλοδαποί που εκμεταλλεύονταν κι εξέδιδαν νεαρές γυναίκες από τη Ρουμανία. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Βούλγαρος ενεργώντας από κοινού με έναν 33χρονο Αλβανό κι έναν 26χρονο Ρουμάνο, τον Αύγουστο του 2008 παρέδωσαν σε Έλληνα 63χρονο επιχειρηματία για εκμετάλλευση μια 27χρονη Ρουμάνα αντί του ποσού των 5.000 ευρώ. Ο παραπάνω 26χρονος Ρουμάνος προέκυψε ότι προήγαγε κι άλλη 19χρονη Ρουμάνα στην πορνεία στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων. Τελικά αποδείχθηκε ότι, τη 19χρονη την κρατούσε παράνομα ο 31χρονος Αλβανός.


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ", 22 Νοεμβρίου