Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Halle Berry: "Sexiest Woman Alive"!!!







Η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου ανακηρύ -χθηκε από τους άνδρες αναγνώστες του περιοδικού Esquire η έγχρωμη αμερικανίδα ηθοποιός Halle Berry.

Η ίδια η ηθοποιός μαθαίνοντας για την τιμή που της έκαναν οι αναγνώστες δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρη τι ακριβώς σημαίνει» (ο τίτλος της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη) «αλλά ούσα 42 χρόνων και αφού πρόσφατα έγινα μητέρα, μου φαίνεται καλό» δήλωσε.

Δεν δέχεται αποκλειστικά τον τίτλο της πιο sexy γυναίκας στον πλανήτη σχολιάζοντας «Μοιράζομαι τον τίτλο με κάθε γυναίκα, γιατί κάθε μία το αξίζει»

Στο αφιέρωμα του Esquire η Halle Berry προχωρά για να δώσει το δικό της ορισμό του τι είναι σέξι και τι όχι.
Για τις δικές της προτιμήσεις όπως λέει πιο «ερεθιστικά» είναι το σπαγγέτι και το κρασί.

«Το να είσαι σέξι δεν σημαίνει να φοράς σέξι ρούχα ή να κουνάς τα οπίσθια μέχρι η λεκάνη σου να πάθει δυσπλασία» λέει η 42χρονη ηθοποιός.

«Να είσαι σέξι είναι κατάσταση του μυαλού, είναι να είσαι άνετα με τον εαυτό σου»…

Σημειώνεται ότι η Halle Berry είναι η πρώτη μαύρη ηθοποιός που πήρε Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου.

Είναι παντρεμένη – για τρίτη φορά, μια που οι δύο προηγούμενοι γάμοι της κατέληξαν σε διαζύγιο- με τον γαλλοκαναδό 32χρονο Gabriel Aubry, ο οποίος είναι μοντέλο.

Με τον Aubry απέκτησαν πρόσφατα (τον Μάιο) ένα κοριτσάκι, την Nahla Ariela, ενώ έχει επίσης υιοθετήσει την κόρη του δεύτερου άντρα της, του μουσικού Eric Benet, με τον οποίο χώρισε το 2003.

Το τεύχος Νοεμβρίου θα φιλοξενεί την 42χρονη ηθοποιό σε μια hot φωτογράφιση με αφορμή τον τίτλο "Sexiest Woman Alive".