Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

«ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!


Η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Europe Direct Καλαμάτας διοργάνωσαν χθες βράδυ ημερίδα με τίτλο «Επιχειρώντας… το μέλλον», στο ξενοδοχείο «Filoxenia».

Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΣΠΑ 2007-2013, καθώς και τις αλλαγές στις διαδικασίες αξιολόγησης και πιστοποίησης των επιχειρήσεων και καταβολής των πληρωμών παρουσίασε μεταξύ άλλων ο ειδικός γραμματέας Ανταγωνιστικότητας, Ελευθέριος Σταυρόπουλος.

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν ο ειδικός γραμματέας Ανταγωνιστικότητας, Ελευθέριος Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γ. Καραμπάτος, ο προϊστάμενος Τμήματος Κοινοτικών Προγραμμάτων ΕΕΔΕ, Ι. Καλύβας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ Ν. Πανουσόπουλος και η υπεύθυνη Μονάδας Διαχείρισης και Παρακολούθησης του Ε.Π.Α.Ν. Ι. Καρδάση.

Αίσθηση πάντως έκανε η απουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, ενώ από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση παραβρέθηκε μόνο ο αντινομάρχης, Στάθης Αναστασόπουλος.

Τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν αρκετοί Μεσσήνιοι.


Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ