Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Επισκόπηση Kυριακάτικου Τύπου...


Οι τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις
[Βλέπε άρθρο] , η κατάσταση στην κυβέρνηση,
η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, οι αλλαγές στον πολεοδομικό χάρτη της χώρας,
η μονιμοποίηση εργαζομένων μέσω stage,
ο φάκελος των κλειστών επαγγελμάτων και το κόστος της οικονομικής κρίσης κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου:


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "4 υπουργούς καίει -πρώην και νυν- ο κτηματομεσίτης ηγούμενος. Η Ιερά σύναξη τον απείλησε με εκδίωξη από το 'Αγιον Όρος κατά τη μαραθώνια "απολογία" του την Παρασκευή ενώπιόν της".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Παράθυρο" για μονιμοποίηση. Ευκαιρία για χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο μέσω STAGE. Τι αποκαλύπτει στην "Α.τ.Κ" ο διοικητής του ΟΑΕΔ Γ. Βερναδάκης για τις προϋποθέσεις".
ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Ο λαός θύμωσε...με τη ΝΔ και τον Κ. Καραμανλή. Και νέα δημοσκόπηση: 2,6 μονάδες προηγείται το ΠαΣοΚ".
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "200.000 στρέμματα στο σχέδιο πόλης. Ραγδαίες αλλαγές στον πολεοδομικό χάρτη της χώρας από το ΥΠΕΧΩΔΕ".
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ανατροπή σκηνικού και στην αντιπολίτευση, ενώ θρυμματίζεται η εικόνα της ΝΔ και του πρωθυπουργού".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Η "Νέα Δημοκρατία" τραβάει από ...31!, ενώ η ξεθωριασμένη πράσινη τσόχα στον πάγκο της πολιτικής γίνεται και πάλι καταπράσινη με βαφές Λουκαϊτη".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Εκλογικό ντέρμπι. ΠΑΣΟΚ 27,9%-ΝΔ 26,8%. Απογοητευμένοι από την κυβέρνηση επτά στους δέκα, προηγείται στην "καταλληλότητα" ο Κ. Καραμανλής".
Η ΕΠΟΧΗ: "Πόθοι στους βάλτους του δικομματισμού."
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πέντε σενάρια Μαξίμου για διέξοδο. Αλλεπάλληλες συσκέψεις υπό τον κ. Καραμανλή για υπέρβαση της κρίσης που ταλανίζει την κυβέρνηση".
Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Το πλάνο Καραμανλή για τη νέα κυβέρνηση. Ευέλικτο σχήμα με συρρίκνωση υπουργείων και νέα πρόσωπα".
Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Αφασία στο Μαξίμου. Αδυναμία πρωτοβουλιών "φυγής προς τα εμπρός". Σαν το χαλάζι οι δημοσκοπήσεις, πιστοποιούν τη ρευστότητα. Στο απόλυτο χαμηλό ο δικομματισμός".
Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πολιτική χάος δείχνουν τα γκάλοπ. Αναλυτικά όλα τα στοιχεία από τις 4 νέες δημοσκοπήσεις, της MRB, της OPINION, της RASS και της ALCO".
Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Κώστα είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει. Πολιορκημένος στη Ραφήνα από σκάνδαλα, έριδες και αρνητικά γκάλοπ ο Κ. Καραμανλής".
Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Σήμερα η συγκέντρωση. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ- ΚΝΕ".
Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: " Δραστικά μέτρα για ...αλλαγή πλεύσης. Αναγκαία η άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού".
ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Ντέρμπι ΝΑΙ ανατροπή ΟΧΙ! προς το παρόν για τα δύο κόμματα εξουσίας...Η ΝΔ προηγείται οριακά 06% (30,7%)".
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Ο Σανιδάς αναζητεί ευθύνες υπουργών. Τι λέει στο ΘΕΜΑ για Βατοπέδιο. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου απαντά και διευκρινίζει: Αρχίσαμε με τους "μικρούς" για να φτάσουμε ψηλά".
ΝΙΚΗ: "Η απομυθοποίηση του Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός έχασε κάθε επαφή με την κοινωνία. "
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Τα πάνω κάτω στη Θεσσαλονίκη. Δημοσκόπηση στις Α' και Β' εκλογικές περιφέρειες".
ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Ο Ισπανός πρωθυπουργός "ενθαρρύνει" μετανάστες να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Μήπως ο κ. Θαπατέρο υπερβάλλει;".

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/21/1566061.htm