Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο Τζορτζ Μάικλ



Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για τον Τζόρτζ Μάικλ.
Ο γνωστός τραγουδιστής- κυπριακής καταγωγής- συνελήφθη σε δημόσια τουαλέτα στο Λονδίνο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.
«Ένας 45χρονος συνελήφθη στις 19 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια Hampstead», ήταν η λιτή ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, η οποία δεν ανέφερε το όνομα του διάσημου τραγουδιστή.
Ο Τζορτζ Μάικλ που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε για λίγες ώρες, με την κατηγορία της κατοχής φαρμάκων Α, και Γ κατηγορίας επικινδυνότητας, όπως κατηγοριοποιούν οι Βρετανοί τα ναρκωτικά χάπια.
Μόλις τον περασμένο μήνα, είχε ολοκληρώσει μια παγκόσμια περιοδεία σε 25 χώρες, την πρώτη εδώ και 15 χρόνια.
Ο τραγουδιστής απασχόλησε για πρώτη φορά τις διωκτικές αρχές το 1998, όταν τέθηκε υπό κράτηση από έναν μυστικό αστυνομικό, για άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσια τουαλέτα στο Μπέβερλι Χιλς. Η σύλληψή του έγινε η αιτία να αποκαλυφθεί η ομοφυλοφιλία του και η σχέση του με τον Aμερικανό Κένι Γκος.
Το 2006 ήρθε και πάλι σε "σύγκρουση" με το νόμο, όταν βρέθηκε αναίσθητος και πεσμένος έξω από το αυτοκίνητό του, ενώ τον περασμένο Μάιο του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.