Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

H J-Lo στο ΟΑΚΑ



Γεννημένη στο Bronx από γονείς Πορτορικανούς η Jennifer Lopez ξεκίνησε στα πέντε της χρόνια μαθήματα χορού και τραγουδιού. Ατίθαση και έχοντας όχι και τόσο καλή σχέση με τα μαθήματα, εγκαταλείπει το σπίτι της στα 16 ύστερα από μια διαφωνία με την μητέρα της η οποία δεν ήθελε η κόρη της να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος. Η καριέρα της στην υποκριτική ξεκινάει το 1986 με την ταινία "My Little Girl". Γίνεται αρκετά γνωστή και μπαίνει στην χορευτική ομάδα της Janet Jackson, περιοδεύοντας μαζί της σε διάφορες συναυλίες. Την διετία 1990 - 1992 συμμετέχει στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "In Living Color" κάτι που δίνει ώθηση στην καριέρα της. Ένα χρόνο αργότερα, το 1993 εμφανίζεται στην τηλεοπτική ταινία "The Crash Of Flight 7" και στην συνέχεια έχει ρόλο σε διάφορες επιτυχημένες -για την εποχή- τηλεοπτικές σειρές. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος έρχεται το 1997 με την ταινία "Salena" που υποδύεται την γνωστή αδικοχαμένη τραγουδίστρια. Για τον ρόλο κερδίζει το βραβείο Golden Globe. Ακολούθησαν οι ταινίες "Anaconda" (1997) και "Out Of Sight" (1998) δίπλα στον George Clooney. Στη παγκόσμια μουσική σκηνή μπαίνει το 1999 με το έξι φορές πλατινένιο άλμπουμ της "On The 6". Μεταξύ των παραγωγών του άλμπουμ ο Puff Daddy και ο Emylio Estefan. Επόμενο βήμα, ο ρόλος της στην ταινία "The Cell" το 2000. Το 2001 επιστρέφει με δεύτερο άλμπουμ της "J.LO". Ακολουθούν και άλλα άλμπουμ όπως επίσης και μεγάλες επιτυχίες.


Οι γάμοι της J Lo


Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1997 με το μοντέλο από την Κούβα Ojani Noa και κράτησε μόλις ένα χρόνο. Ακολούθησε μια επεισοδιακή σχέση με τον Puff Daddy μαζί με τον οποίο συνελήφθη με την κατηγορία κατοχής κλεμμένου όπλου. Το Σεπτέμβριο του 2001 παντρεύτηκε τον χορευτή Cris Judd τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του βίντεο της Love DonΑt Cost A Thing όμως μετά από λίγους μήνες χώρισαν. Το 2002 γίνεται γνωστή η σχέση της με τον ηθοποιό Ben Affleck. Η σχέση τους τελειώνει άδοξα και στη συνέχεια εντελώς ξαφνικά παντρεύεται τον τραγουδιστή Mark Antony.


Η Jennifer Lopez έχει καταφέρει να γίνει σταρ διεθνούς φήμης. Το περιοδικό People την κατατάσσει στους 50 Πιο Όμορφους Ανθρώπους του Κόσμου, το αυστραλέζικο People ανάμεσα στις πιο σέξι Σταρ (Νο 4), το Maxim στους 100 Πιο Καυτούς Αστέρες (Νο 5) και το Stuff στις Ωραιότερες Λατίνοαμερικάνες (Νο 4). Το περιοδικό Ε! την συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τους 20 Καλύτερους Καλλιτέχνες του 2001 και το Premiere στους 100 πιο ισχυρούς (η θέση της κάθε χρόνο και ανεβαίνει!). Έχει ψηφιστεί από το Celebrity Bodies ως η γυναίκα με το ωραιότερο σώμα. Είναι η μόνη γυναίκα που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως η πιο Σέξι Γυναίκα του Κόσμου από το FHM.


Λέγεται πως έχει ασφαλίσει το σώμα της για 1 εκατομμύριο δολάρια ενώ ήταν η πρώτη ηθοποιός που η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε και το τραγούδι της βρέθηκαν στο Νο 1 την ίδια βδομάδα.


Η λατίνα σταρ θα εμφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 60 έως 350 ευρώ.