Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Εκτός Ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός!...



Εκτός ομίλων του Champions League βγήκε ο Ολυμπιακός αν και κέρδισε με 1 - 0 την Ανόρθωση, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει με 3-0!


Διαβάστε...



Προσφορά προς αδελφούς Κυπρίους


Την μεγαλύτερη επιτυχία πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης (27/8) το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς η Ανόρθωση έγινε η πρώτη ομάδα από τη Μεγαλόνησο που θα πάρει μέρος στη φάση των ομίλων του Champions League! Ενας... άθλιος Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την... ανύπαρκτη μετά το 60`, Ανόρθωση, με αποτέλεσμα να τη νικήσει 1-0, που σε συνδυασμό με το 0-3 στο "Αντ. Παπαδόπουλος", τον αφήνει εκτός ομίλων για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

www.sport.gr



Ένα... αλλά λίγος


Ο Ολυμπιακός σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση, κέρδισε μόλις 1-0 με γκολ του Μπελούτσι και αποκλείστηκε μετά από 12 σερί χρόνια παρουσίας από τους ομίλους του Champions League

www.sport24.gr



Το σεντόνι στο πατάρι...


Εκτός ομίλων Champions League για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας μένει ο Ολυμπιακός. Το 1-0 με το οποίο νίκησε την Ανόρθωση στο «Καραϊσκάκη» δεν ήταν αρκετό για να επ-ανορθώσει για το 3-0 με το οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα και οι πρωταθλητές Κύπρου θα κουνήσουν σεντόνι για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Μπελούτσι στο 53’ με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ μετά από ένα πεταμένο πρώτο ημίχρονο. Οι χωρίς λογική αλλαγές του Βαλβέρδε δεν βοήθησαν τους «ερυθρόλευκους», που πάντως είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν τουλάχιστον σε ένα-δύο γκολ ακόμη.