Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Η Κάρλα Μπρούνι στο ΒΒC με τους Metallica και τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ!



Η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, θα ερμηνεύσει τραγούδια της σε απ' ευθείας σύνδεση στο δίκτυο BBC2 στις 16 Σεπτεμβρίου, σε μία εκπομπή όπου έχει προγραμματισθεί να εμφανισθούν επίσης το γνωστό συγκρότημα Metallica κι ο πολύς Πολ Μακ Κάρτνεϊ, ανακοίνωσε το βρετανικό δίκτυο.
«Η Ιταλίδα, που ανατράφηκε στη Γαλλία, Κάρλα Μπρούνι, σήμερα σύζυγος του γάλλου προέδρου, θα τραγουδήσει ένα, ή δύο τραγούδια από το τρίτο της άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «Σα να μη συνέβη τίποτε», στην εκπομπή 'Αργότερα με τον Τζουλς Χόλαντ'», τονίζεται στο ανακοινωθέν του δικτύου.
Στην εκπομπή θα εμφανισθεί επίσης και το αμερικανικό συγκρότημα Χέβι Μέταλ Μετάλικα με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου δίσκου του «Death Magnetic».
Παράλληλα θα συμμετάσχει κι ο πρώην Μπιτλ Πολ Μακ Κάρτνεϊ, ο οποίος θα ερμηνεύσει καινούργια του κομμάτια σε συνεργασία με τον μουσικό Youth, με τον οποίον συγκροτούν το νέο σχήμα «Τhe Fireman».
Το ροκ συγκρότημα Kings of Leon κι η αμερικανίδα τραγουδίστρια Νικόλ Άτκινς έχουν προσκληθεί στην εκπομπή, η οποία βιντεοσκοπείται σ' ένα μικρό στούντιο, και συνήθως ξεκινά μ' ένα 'τζαμάρισμα' με όλους τους προσκεκλημένους και τον οικοδεσπότη Τζους Χόλαντ στο πιάνο.



http://www.kathimerini.gr/ με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ