Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Πρωταγωνιστής στο νέο Bond το Ka!



Στην πολυαναμενόμενη, νέα περιπέτεια του James Bond, ‘Quantum of Solace’, θα εμφανιστεί το ανανεωμένο μοντέλο της Ford, το νέο Ford Ka.

Το τολμηρό, νέο μικρό αυτοκίνητο της Ford θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη μαζί με την όμορφη και δυναμική πρωταγωνίστρια, Olga Kurylenko.

Η Kurylenko υποδύεται το ρόλο της Camille, μιας γυναίκας που έχει αναλάβει μία προσωπική αποστολή και γρήγορα γίνεται αναπάντεχη σύμμαχος για τον Bond.

Το Ka του 'Quantum of Solace' είναι μοναδικό με χρυσή μεταλλική απόχρωση, αποκλειστικό συνδυασμό εξωτερικών γραφικών και εξοπλισμό εσωτερικού.

"Το νέο Ka ταιριάζει άριστα στο χαρακτήρα της Camille – περιπετειώδες, ανεξάρτητο και επιμελημένα μοντέρνο" σχολιάζει ο COO (Chief Operating Officer) της Ford Ευρώπης, Stephen Odell. "Είμαστε χαρούμενοι που το λανσάρισμα της ταινίας συμπίπτει με το λανσάρισμα ενός τόσο σημαντικού νέου μοντέλου για τη Ford Ευρώπης".
Το αποκλειστικό Ka του 'Quantum of Solace' δημιουργήθηκε από την ομάδα Σχεδίασης της Ford Ευρώπης, σε συνεργασία με τον βραβευμένο σχεδιαστή παραγωγής της ταινίας Oscar®, Dennis Gassner. Ο ρόλος του Ka σηματοδοτεί τη συνέχιση της σχέσης της Ford Ευρώπης με τις ταινίες James Bond, μετά το ντεμπούτο του νέου Ford Mondeo, στην εξαιρετικά πετυχημένη κινηματογραφική ταινία του 2006, ‘Casino Royale’.

Δώδεκα χρόνια αφότου του πρώτο Ford Ka εντυπωσίασε τους πάντες με το μοντέρνο πνεύμα του και μία - όπως αποδείχτηκε – διαχρονική σχεδίαση, ο διάδοχός του φαίνεται αποφασισμένος να επαναλάβει την επιτυχία του.

Το νέο μοντέλο διατηρεί όλες τις αρετές που έκαναν το Ka τόσο δημοφιλές – συμπαγές μέγεθος, θαυμάσια εμφάνιση, ζωηρή, δυναμική συμπεριφορά και απολαυστική προσωπικότητα – τις οποίες όμως εκφράζει μέσα από ένα φρέσκο πακέτο.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο Ford Ka θα δημοσιευτούν όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία του λανσαρίσματος, μέσα στο 2008.

Σε σκηνοθεσία του Marc Forster και με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, στο ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα, James Bond, η ταινία θα αρχίσει να παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στη Βρετανία και τη Γαλλία, στις 31 Οκτωβρίου, και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, 2008.

Το νέο Ka θα βρεθεί στο προσκήνιο της δημοσιότητας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2008, στις 2 Οκτωβρίου.