Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

"Την απάτησε... με τον κομμωτή της"!



Το ρεπορτάζ είναι πέρα για πέρα αληθινό και ανήκει στις ιστορίες της καθημερινότητας που βιώνουν απλοί, καθημερινοί, κοσμικοί και πλούσιοι άνθρωποι της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για το απροσδόκητο σασπένς της παθιασμένης σχέσης ενός ερωτευμένου ζευγαριού.
Της 25χρονης καλλονής και βαθύπλουτης κληρονόμου Μαργαρίτας και του πανύψηλου και καλογυμνασμένου 35άρη μεγαλοεπιχειρηματία συζύγου της, του Παναγιώτη.
Ένα χρόνο έπειτα από τον τέλειο και υπερκοσμικό γάμο τους σε εκκλησία των βορείων προαστίων.
Ολα συνέβησαν δύο εβδομάδες πριν, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει παραμυθένια τις πρώτες του διακοπές. Ο τόπος προορισμού τους ήταν η κοσμοπολίτικη Μύκονος.
Αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης, σουίτα σε πανάκριβο ξενοδοχείο της Μυκόνου με spa και ιδιωτική πισίνα! Και, βέβαια, απίστευτη διάθεση για τρυφερές ερωτικές στιγμές.
Κολύμπι στην Ψαρρού, στο Καλό Λιβάδι και στην Ελιά, ηλιοθεραπεία σε υπερτιμολογημένες ξαπλώστρες, επίδειξη όλης της σειράς των νέων κοσμημάτων και ρολογιών της κυρίας, φαγητό σε ακριβά εστιατόρια, διασκέδαση μέχρι πρωίας, βόλτες με σκάφος φιλικού ζευγαριού και αγορές από τα κοσμηματοπωλεία.
Όλα τα είχε η κυρία, ακόμα κι ένα... βασιλικό σύζυγο, τον οποίο «ξεκοκάλιζαν» με τα μάτια τους όλες οι γυναίκες του νησιού όταν τον αντίκριζαν.
Η Μαργαρίτα αισθανόταν περήφανη για τον πανέμορφο άντρα της, ενώ η διάθεση των άλλων γυναικών να τον φλερτάρουν, άναβαν περισσότερο το πάθος της γι αυτόν, το οποίο εκτονωνόταν μέσα σε άγριες στιγμές σεξ με την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, λίγο πριν από την Ανατολή του ήλιου.
Δυστυχώς, όμως, όπως καθετί καλό κι αυτό κράτησε πολύ λίγο! Έτσι, λοιπόν, μέσα σε τόση ευτυχία έφτασε και η τελευταία ημέρα των διακοπών τους. Για την οποία, το ερωτευμένο ζευγάρι προγραμμάτισε αποχαιρετιστήριο δείπνο για τους φίλους τους σε ακριβό εστιατόριο του νησιού. Μόνο που, μεταξύ των προσκεκλημένων, εμφανίστηκε και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας ως συνοδός μιας καλεσμένης του τραπεζιού γεγονός που εξόργισε τον Παναγιώτη, ο οποίος όμως κατόρθωσε να συγκρατήσει το θυμό του και δεν υπήρχαν σκηνές ζηλοτυπίας.
Το ζευγάρι ευχαρίστησε τους καλεσμένους του και επέστρεψε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, αφού η πτήση τους για Αθήνα ήταν η πρώτη πρωινή.
Εκεί, όμως, στη σουίτα του ξενοδοχείου τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά, παίρνοντας άλλη τροπή!
Ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις για την παρουσία του πρώην αρραβωνιαστικού της, η Μαργαρίτα ορκιζόταν στο νέο της μπρασελέ με διαμάντια σύμβολο της αιώνιας αγάπης τους ότι δεν γνώριζε τίποτα για την παρουσία του εκεί και ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας ότι η φίλη τους που τον κουβάλησε στο δείπνο το έκανε για να «διχάσει» την τέλεια σχέση τους.
Οι φωνές του ζευγαριού από τον καβγά τους ακούστηκαν σε όλο το ξενοδοχείο και χρειάστηκε να επέμβουν οι υπεύθυνοι της ρεσεψιόν για να κατευνάσουν τα αίματα.
Άδικα, όμως, αφού ο σύζυγος εγκατέλειψε έξαλλος το δωμάτιό τους, αφήνοντας την αγαπημένη του γυναικούλα να σπαράζει απαρηγόρητη. Ο ύπνος ήρθε γλυκά από την κούραση της ημέρας, δίνοντας μια πρόσκαιρη λύση στον πόνο της Μαργαρίτας, που ξύπνησε πολύ αργότερα από ένα άγγιγμα.
Ο Παναγιώτης μεθυσμένος και μετανιωμένος για το φέρσιμό του ήταν δίπλα της, τρυφερός όσο ποτέ άλλοτε, χαρίζοντάς της ανάμεσα σε δεκάδες συγνώμη την υπέρτατη ηδονή.
Τόση, μάλιστα, που η Μαργαρίτα αναρωτήθηκε εάν θα έπρεπε να ήταν συχνότερα τα τέτοιου είδους καβγαδάκια, αφού πυροδοτούν τη φλόγα του πάθους!
Σε λίγες ώρες το νεαρό ζευγάρι ταξίδευε ευτυχισμένο όσο ποτέ για την Αθήνα. Όλα ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα. Ο σύζυγος στις επιχειρήσεις και η Μαργαρίτα στις μικρές καθημερινές απολαύσεις μιας πλούσιας κυρίας: αγορές στα μαγαζιά, beaute και κομμωτήριο. Ιδίως το τελευταίο μετά μάλιστα τις διακοπές της το είχε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!
Έκλεισε, λοιπόν, ραντεβού στο διάσημο κομμωτή και κολλητό της φίλο, με διάθεση να του δείξει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό των διακοπών της.
Ανάμεσα σε φιλοφρονήσεις, freddo και την απόλαυση του «πόσο όμορφη είναι», κάτω από την κάσκα για τις μες των μαλλιών της, «σκάει» μύτη και ο βοηθός του κομμωτηρίου.
Ένα όμορφο, εικοσάχρονο, καλογυμνασμένο αγόρι πρώην καταδρομέας, με εξαιρετικά όμως λεπτά γούστα στους άντρες με τον οποίο η Μαργαρίτα είχε αναπτύξει μια ζεστή σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.
Και τότε, η Μαργαρίτα σε μία κρίση ψυχοθεραπείας που διακατέχει όλες σχεδόν τις γυναίκες όταν πάνε στον κομμωτή τους άνοιξε την καρδιά της. Μίλησε στο νεαρό βοηθό και φίλο της για το πάθος που έζησε στις φετινές διακοπές της. Όπως ήταν φυσικό, εξαιρετικά άνετα αισθάνθηκε και ο συνομιλητής της, ο οποίος αφού πρώτα την όρκισε να μην πει τίποτα πουθενά της αποκάλυψε και το δικό του μεγάλο έρωτα που έζησε και ο ίδιος με έναν brutal καλλονό στη Μύκονο, που τον έκανε ράκος γιατί δεν συνεχίστηκε η σχέση τους.
«Ένα one night stand ήταν δυστυχώς γλυκιά μου», της εξομολογήθηκε, βουρκώνοντας!
Η Μαργαρίτα, θέλοντας να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα, προσπάθησε να τον αποσπάσει από τον πόνο του έρωτα
«Ήσουν στη Μύκονο και δεν βρεθήκαμε χρυσό μου; Να γνωρίσεις και τον άντρα μου, να μου φτιάχνεις και τα μαλλιά μου κάθε βράδυ. Κρίμα!», παρατήρησε χαμογελαστά και έδωσε όρκο μεγάλο!
Στο διαμαντένιο μπρασελέ της.
Ότι θα κρατήσει κρυφό το μυστικό του.
Ο μικρός ξεθάρρεψε, έφερε το κινητό του και της έδειξε τη φωτογραφία του άντρα που τον οδήγησε στον έβδομο ουρανό!
Κι εκεί μπροστά στο κινητό που «πόζαρε», πάνω από το μπρασελέ των αιώνιων όρκων αγάπης προς το σύζυγό της, είδε τη φωτογραφία του αγαπημένου της, του λατρεμένου της συζύγου, του πανέμορφου Παναγιώτη, χωρίς φύλλο συκής.
Μια που κάτι πήγε να ψελλίσει η Μαργαρίτα και μια που άνοιξε τα μάτια της μέσα στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο με τα αλουμινόχαρτα της βαφής ακόμα στο κεφάλι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.
Σε μισή ώρα, δίπλα στο κρεβάτι του ιδιωτικού θεραπευτηρίου που μεταφέρθηκε βρισκόταν ο αγαπημένος της, ο οποίος σπάραζε στο κλάμα ότι θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι σοβαρό η σύζυγός του.
Η Μαργαρίτα έσφιξε τα δόντια και δεν είπε λέξη. Έκλαψε όμως πολύ. Την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι της. Μαζί με τον Παναγιώτη.
Προσπαθώντας να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει το μοιραίο «λάθος» του συζύγου της.
Έως τότε, όμως, και μέχρι να πάρει τη σωστή και τελική της απόφαση επισκέπτεται γνωστή ψυχίατρο της Αθήνας, στο κέντρο του Κολωνακίου, και καθόλου τον κομμωτή της.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗ