Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008

Το ψάχνει ο ΚούγιαςΕξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες στην Καλαμάτα, αφού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές των Αλέξη Κούγια και Γιώργου Γρηγορόπουλου.Να θυμίσουμε ότι, ο Αλέξης Κούγιας την Παρασκευή το πρωί εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για αγορά της ΠΑΕ Καλαμάτα ή μέρος των μετοχών της «μελανόλευκης» και αυτό το θέμα συζήτησαν οι δυο άντρες και οι συνεργάτες τους. Επίσης, στην Καλαμάτα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα, πολιτευτής με τη Ν.Δ. Γιώργος Μπουλούκος, ο οποίος έκανε την εξάσκησή του στο δικηγορικό γραφείο του γνωστού δικηγόρου.

Κούγιας: «Αν δεν είναι πολλά τα χρέη προχωράμε»Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε αποκλειστικά στην «ΕΠΙ» και δήλωσε ότι, είναι διατεθειμένος αν δεν είναι πολλά τα χρέη να καλύψει όλα αυτά που οφείλει η ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει το 51% και το υπόλοιπο 39% να το πάρει ο Γρηγορόπουλος.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Καλαμάτα χρωστάει 1 εκατομμύριο ευρώ ρυθμισμένα στην εφορία. Επίσης, χρωστάει 15 δόσεις στο ΙΚΑ, με 5.500 ευρώ το μήνα, ενώ υπάρχουν και 5 δάνεια και δεν ξέρω τι άλλο χρωστάει σε τρίτους. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πανελλήνια ανακοίνωση σε όλες τις εφημερίδες που θα λέει ότι, σε όσους χρωστάει η ΠΑΕ Καλαμάτα να εμφανιστούν μέχρι τέλος Ιουλίου. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν αναγνωρίζεται καμία υποχρέωση».

«Παίρνω το 51% των μετοχών»Συνεχίζοντας τις δηλώσεις ο κ. Κούγιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Γρηγορόπουλο, ενώ είπε ότι, αν τα χρέη είναι πολλά είναι διατεθειμένος να πάρει το 51% των μετοχών. «Επειδή ο Γιώργος Γρηγορόπουλος αγαπά και έχει παλέψει πραγματικά τόσα χρόνια για την ομάδα, είμαι διατεθειμένος να πάρω το 51% των μετοχών, το υπόλοιπο 39% να το πάρει ο κ. Γρηγορόπουλος συμμετέχοντας φυσικά στα έξοδα που θα έχει η ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Όπως καταλαβαίνει κανείς από τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια όλα παραμένουν ρευστά και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι μέλλει γενέσθαι.

Γρηγορόπουλος: «Αν ο Κούγιας θέλει την ομάδα ας έρθει»Από κει και πέρα, να σημειώσουμε ότι, το Σάββατο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας πέταξε το μπαλάκι στον γνωστό δικηγόρο λέγοντας ότι, αν θέλει πραγματικά να αγοράσει το πλειοψηφιακό πακέτο να κατέβει στην Καλαμάτα.
Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Ο Αλέξης είναι φίλος μου και δεν πρόκειται να σχολιάσω ούτε τις λεκτικές του υπερβολές, ούτε την επιθυμία του να βάλει στο χέρι τη “Μαύρη Θύελλα”. Αντιλαμβάνομαι το επικοινωνιακό του παιχνίδι και δεν σχολιάζω δηλώσεις τέτοιου επιπέδου, που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Έχουμε αυτό το διάστημα να κάνουμε πολλή και σοβαρή δουλειά. Αν ο κ. Κούγιας έχει σοβαρή πρόταση να κατέβει στην Καλαμάτα».

Στασιμότητα στα υπόλοιπα θέματαΤέλος, να σημειωθεί ότι, στα υπόλοιπα θέματα είναι φυσικό να υπάρχει στασιμότητα, αφού όλα έχουν παγώσει από το φαινομενικό ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια. Πάντως αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε από τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται αναμένονται εξελίξεις. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει και έτσι αυτές τις μέρες αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις παικτών εντός και εκτός Νομού.


Πηγή: Απόσπασμα από Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" - 07 Ιουλίου 2008