Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ!


Την τιμητική τους είχαν το διήμερο οι Ξενοδόχοι της Τριφυλίας καθώς και οι άλλοι συνάδελφοί τους με τα Τουριστικά Καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, οι οποίοι και με την Ένωσή τους γιόρτασαν τον Προστάτη του Όσιο Σαμψών।

Την Πέμπτη το απόγευμα τελέστηκε Εσπερινός στο εκκλησάκι του Οσίου Σαμψών που βρίσκεται στο Ξενοδοχείο "Apollo Art Resort Hotel" στον "Κάμπο" της Κυπαρισσίας।

Εκεί, μετά τον Εσπερινό, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Γεωργία Χριστοδούλου μίλησε για τον εορτασμό της μνήμης του Οσίου Σαμψών και αναφέρθηκε στην ανάγκη μεθοδικής δουλειάς και συνεργασίας όλων ώστε η Τριφυλία να καταστεί τουριστικός προορισμός!

Αναφέρθηκε επίσης στην πρωτοβουλία της Ένωσης για τις βραβεύσεις προσωπικοτήτων και Συλλόγων για την προσφορά τους στην περιοχή και ξεκίνησε, φέτος, τις βραβεύσεις, μνημονεύοντας τις αδελφές, Ελένη Συναδινού και Βενέττα Γεωργοπούλου, για την μεγάλη χορηγία τους, όταν ευρίσκοντο εν ζωή, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ακολούθως έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε οικείους τους.

Για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Καραμπάτο που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων, για την προσφορά του στην τουριστική προβολή του νομού, την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στην κόρη του ο Βουλευτής Δημήτρης Κουσελάς!

Για τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) και την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, δόθηκε τιμητική πλακέτα στην δραστήρια Πρόεδρό του Σόνια Τουρκολιά!

Παρόντες ήταν Δήμαρχοι, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πολύς κόσμος.

Η βραδιά έκλεισε με "τραπέζωμα" που προσέφερε η Ένωση με θαλασσινά και πολλά άλλα φαγητά!...