Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Δημιουργία mini market Μεσσηνιακών παραδοσιακών προϊόντων στα πρατήρια υγρών καυσίμων!


Επιστολή στους πρατηριούχους υγρών καυσίμων της Μεσσηνίας απέστειλλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Καραμπάτος κάνοντάς τους πρόταση για τη δημιουργία mini market Μεσσηνιακών παραδοσιακών προϊόντων στον χώρο τους, σύμφωνα με αντίστοιχα σε πρατήρια καυσίμων των ευρωπαϊκών χωρών, κάτι που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις συμπληρωματικού εισοδήματος για εσάς και για τους Μεσσήνιους αγρότες, παραγωγούς, τυποποιητές.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.........................


Αγαπητά Μέλη πρατηριούχοι,

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με τη συνεργασία του Προέδρου του Σωματείου Βενζινοπωλών κ. Γ. Καπερώνη στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει εδώ και χρόνια για την διάδοση των τοπικών μας προϊόντων και της πρωτοβουλίας «Συμμαχία για την Ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής Αγοράς», σας κάνει την ακόλουθη πρόταση: τη δημιουργία mini market Μεσσηνιακών παραδοσιακών προϊόντων στον χώρο σας, σύμφωνα με αντίστοιχα σε πρατήρια καυσίμων των ευρωπαϊκών χωρών, κάτι που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις συμπληρωματικού εισοδήματος για εσάς και για τους Μεσσήνιους αγρότες, παραγωγούς, τυποποιητές.

Σε περίπτωση αποδοχής της πρότασης μας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα σας παρέχει δωρεάν σύμβουλο αρχιτέκτονα για την ένταξη του mini market στον χώρο σας. Επίσης, θα σας προσφέρουμε δωρεάν ειδικό φούρνο για την παρασκευή παραδοσιακού κολατσιού (φρυγάνισμα ψωμιού –φέτες- πασπάλισμα με σφέλα και ελαιόλαδο προσφορά των τυποποιητών μας, τα προϊόντα των οποίων θα έχετε τοποθετήσει στο mini market) το οποίο θα προτείνετε στους πελάτες σας έναντι συμβολικής τιμής δίνοντας έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν και μετά να αγοράσουν το Μεσσηνιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Αυτό το πρωτότυπο υγιεινό παραδοσιακό κολατσιό, με χαμηλή τιμολόγηση (λόγω της δωρεάν προσφοράς του φούρνου και του ελαιολάδου), θα είναι διπλά ελκυστικό για την πρωτοτυπία και την τιμή του και θα λειτουργεί συναισθηματικά στον πελάτη λόγω του καθαρά τοπικού του χαρακτήρα και θα αποτελέσει αφορμή να αγοράσει τοπικά προϊόντα από το mini market..

Αγαπητοί πρατηριούχοι,

Η αποδοχή της πρότασης μας θα αποτελέσει έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευθύνης που θα εγγραφεί στο ενεργητικό σας και θα λειτουργήσει κερδοφόρα για εσάς, την πελατεία σας αλλά και για την τοπική οικονομία.

Ελπίζοντας σε μια θετική ανταπόκριση εκ μέρους σας, αναμένουμε την απάντησή σας ,

Με εκτίμηση,


Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
1) Σωματείο Βενζινοπωλών, κ. Γιώργο Καπερώνη, 6947424106
2) Επιμελητήριο Μεσσηνίας-Γραφείο Συμμαχίας κα. Ελευθερία Ζιάκκα, 27210 62214, 62200