Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ - Κάτι είπε για τα σκουπίδια της Οιχαλίας ο Δήμαρχος στο Συμβούλιο. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!


Όπως γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας, αν οι άνθρωποί μας, μας τα μετέφεραν λάθος τα όσα είπε ο Δήμαρχος Τριφυλίας για τα σκουπίδια της Οιχαλίας, θα το παραδεχόμασταν, κάνουμε τώρα που έχουμε πλήρη ενημέρωση, με στοιχεία, την οφειλόμενη διόρωθση.
Κάτι είπε για τα σκουπίδια της Οιχαλίας στο Συμβούλιο.
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ - ΠΟΥ ΕΧΕΙ.........................


Είπε πως συζητήθηκε να ενταχθεί στη διαχειριστική ενότητα της Τριφυλίας και ο Δήμος Οιχαλίας, δεδομένου ότι στον παλιό σχεδιασμό υπήρχε ο Δήμος Δωρίου.
Είπε πως επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν και περιμένουν να τους σταλεί το σχετικό αίτημα από την Περιφέρεια.
Δεν μπαίνει το θέμα σε συζήτηση είπε, απλά ενημερώνει γιατι διαβάζει και διάφορα δημοσιεύματα και είναι καλό το Δημοτικό Συμβούλιο να ξέρει πως έχει γίνει η συζήτηση.

ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ.

Όσο για τα δημοσιεύματα, αν αναφέρεται και στην ανάρτηση του TRIFYLIANEWS, που προφανώς αναφέρεται, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.

Η συνέχεια του θέματος και οι εξελίξεις σε αυτό θα ΔΕΙΞΟΥΝ την όποια αλήθεια του πράγματος!

Αν όντως ο κ. Κόλλιας ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ μπορει κάποιος από την Περιφέρεια ή το Δήμο Οιχαλίας να μας πουν τί θα γίνει με τα σκουπίδια του Δήμου Οιχαλίας;;; Να συνεχίσουν όπως μέχρι σήμερα αποκλείεται! Τί θα γίνει;;; Ποιός είναι ο σχεδιασμός;;;
Ποιός είναι ο περίφημος και περιβόητος ολοκληρωμένος περιφεριακός σχεδιασμός για τα σκουπίδια;;;
Τί προβλέπει;;; Τί περιλαμβάνει;;;

Για να μάθουμε κι εμείς ΠΟΥ θα γίνεται η μπαλοποίηση και ΠΟΥ η εναπόθεση και μεταφόρτωση στη Μεσσηνία και ΠΟΥ θα γίνει η μονάδα τελικής επεξεργασίας...