Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

EUROLEAGUE BASKETBALL!






Πρωτομαγιά….απεργία και όχι αργία όπως πολλοί συνηθίζουν να την αποκαλούν....
Αμ δε!
Για αυτούς δεν είναι ούτε αργία ούτε απεργία!
Η δουλειά τους τώρα αρχίζει, μιλάμε φυσικά για τα τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2008 ΤΣΚΑ Μόσχας.
Μπαρτσελόνα και ΤΣΚΑ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19:00 ώρα Ελλάδος ενώ οι αιώνιοι του Ελληνικού Μπάσκετ θα αναμετρηθούν στις 22:00 αποτελώντας και το κυρίως πιάτο της Euroleague. Τις δύο αναμετρήσεις θα μεταδώσει τηλεοπτικά το ΣΚΑΪ, ενώ ραδιοφωνικά η ΕΡΑ σπορ.

Στα ελληνικά "στρατόπεδα", στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θα έχει όλους τους παίκτες στο ρόστερ του ετοιμοπόλεμους.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει να δει αν θα έχει στην διάθεση του τον Πάνο Βασιλόπουλο, κάτι που θα οριστικοποιηθεί πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου οι τεχνικοί των δυο αιωνίων μίλησαν επισημαίνοντας τα εξής:

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Όλοι στην Ελλάδα ξέρουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες(Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό). Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ματς, είτε αυτό είναι για το πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο. Ε, αυτή τη φορά θα παίξουμε και για την Ευρωλίγκα!

Παναγιώτης Γιαννάκης: Κάθε χρόνο η Ευρωλίγκα γίνεται και καλύτερη, άρα υπάρχει και η δυνατότητα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να θαυμάσει τους καλύτερους παίκτες στην Γηραιά Ήπειρο. Το μπάσκετ σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και να προσφέρεις πλούσιο θέαμα σε υψηλό επίπεδο.



επιμελήθηκαν οι: Τάσος Μπινιώρης και Διονύσης Μπινιώρης.