Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ: "Στον αέρα η υπόθεση του δρόμου Κυπαρισσία - Ραυτόπουλο!


Με αισθήματα απογοήτευσης, αγανάκτησης και οργής αντέδρασαν οι δημότες των Δημοτικών Διαμερισμάτων Μπλεμενιάνων , Βρυσών, Μουριατάδας, Καρβουνιου και Ροδιάς, μόλις πληροφορήθηκαν την απάντηση της κυβέρνησης για το δρόμο Κυπαρισσία - Ραυτόπουλο”.
Αυτό αναφέρεται σε σχόλιο του βουλευτή Δημ. Κουσελά αναφορικά με την απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών Αθ. Νάκου σε σχετικό ερώτημα που είχε υποβάλει.
Σύμφωνα με τον κ. Νάκο..............

«το έργο της νέας χάραξης της οδού Κυπαρισσία Ραυτόπουλο δεν έχει δημοπρατηθεί και δεν έχει προταθεί προς ένταξη στο ΕΣΠΑ ή σε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, καθώς η εκπόνηση της μελέτης δεν έχει ολοκληρωθεί επειδή εκκρεμεί η έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Μετά την ανωτέρω έγκριση θα συνεχιστεί η εκπόνηση των επόμενων σταδίων της μελέτης και των λοιπών υποστηρικτικών μελετών που απαιτούνται, ώστε το έργο της νέας χάραξης της οδού Κυπαρισσία – Ραυτόπουλο να είναι έτοιμο προς ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα».

Και ο κ. Κουσελάς καταλήγει: “Μετά την εξέλιξη αυτή είναι απαραίτητο να δραστηριοποιηθούν και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Σύλλογοι και οι φορείς της περιοχής, ώστε να υπάρξει άμεση λύση στο θέμα”.


*από την Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"