Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Έκλεψαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας 23.800 ευρώ από δύο διαμερίσματα στην Καλαμάτα... Τραυματίστηκε σοβαρά Αστυνομικός!


Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για τις διαρρήξεις που πραγματοποίησε 35χρονος την Τρίτη 3 Μαρτίου σε δύο διαμερίσματα 2ου και 3ου ορόφου με λεία συνολικής αξίας 23.800 ευρώ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:............

Χθες 3-3-2009 και ώρα και ώρα 12.00 στην ενταύθα οδό Πραξιτέλους, 35χρονος μαζί με έναν άλλον άγνωστων στοιχείων συνεργό του διέρρηξαν δύο (2) διαμερίσματα 2ου και 3ου ορόφου καθόν χρόνο απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ και 3.800 ευρώ αντίστοιχα, κατ' εκτίμηση των παθόντων. Οι παραπάνω δράστες κατά την έξοδό τους από την πολυκατοικία έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Καλαμάτας, ο οποίος ευρίσκετο εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας και στην προσπάθειά του να τους ακινητοποιήσει αυτοί αντιστάθηκαν τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια και με τη συνδρομή περιπολούντων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας που προσέτρεξαν στο σημείο συνελήφθη ο παραπάνω 35χρονος δράστης, ο οποίος αντιστάθηκε εκ νέου τραυματίζοντας με τα χέρια του όλως ελαφρά και έναν ακόμη αστυνομικό από τους μετέχοντες στη σύλληψη. Ο 2ος άγνωστος δράστης διέφυγε και αναζητείται. Ο 1ος από τους ανωτέρω παθόντες αστυνομικούς παραμένει στο Νοσοκομείο Καλαμάτα νοσηλευόμενος, ενώ ο 2ος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντος δράστη και αποδόθηκε στους παθόντες. Ο συλληφθείς δράστης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».