Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ ΑΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΠΕΤΡΟΥ, Δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου, συνήλθε εκτάκτως και ψηφίζει ομόφωνα τα εξής:.....................

Εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Εκφράζει την οδύνη όλων των μελών του για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου που λάμπρυνε το δικηγορικό λειτούργημα ασκώντας το με γνώσεις, ήθος και ανθρωπιά.
Εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του για την ύπουλη και άνανδρη εγκληματική ενέργεια που προκάλεσε τον βίαιο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και επέφερε σοβαρό πλήγμα στο θεσμικό ρόλο του δικηγόρου στην απόδοση της δικαιοσύνης.
Απαιτεί από τις αρμόδιες αρχές να ενεργήσουν τα δέοντα προς όλες τις κατευθύνσεις για την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία του και θα καταθέσουν στεφάνι.
Στη μνήμη του εκλιπόντος θα διατεθεί το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρω σε φορέα που θα υποδειχθεί από την οικογένεια του εκλιπόντος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Παρασκευή 06.02.2009.
Να δημοσιευθεί το παρόν στις Ημερήσιες Εφημερίδες της Μεσσηνίας ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’, ’’ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ’’, ‘’ΦΩΝΗ’’.


Κυπαρισσία 30 Ιανουαρίου 2009Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αιμιλιανός Σεκλός Ανδρέας Τότσης