Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Υπο την αιγίδα του Δήμου Κυπαρισσίας η εκδήλωση για «Το παιδί στη σύγχρονη εποχή μέσα από την τεχνολογία»



Από τον Δήμο Κυπαρισσίας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα σχετικά με την ανάρτησή μας «Το παιδί στη σύγχρονη εποχή μέσα από την τεχνολογία»



"από Municipality of Kyparissia <kypardim@yahoo.gr>

ημερομηνία 20 Νοέμβριος 2008 10:49 πμ

θέμα Διόρθωση Ανάρτησης

υπεγράφη -απόyahoo.gr


Γεια σας,


Διαβάζοντας την ανάρτηση στο Blog σας σχετικά με την εκδήλωση "Το παιδί στη σύγχρονη εποχή μέσα από την τεχνολογία", δεν αναφέρεται κάπου ο Δήμος Κυπαρισσίας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κυπαρισσίας.


Εκ του Δήμου Κυπαρισσίας.".




Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Δήμου Κυπαρισσίας γιατί διαβάζουν το TRIFYLIANEWS, που αυτό μας τιμά, και γιατί επικοινώνησαν μαζί μας για να διορθώσουμε - συμπληρώσουμε την ανάρτησή μας.

Πάντως, δεν ήταν στις προθέσεις μας, να βγάλουμε "στην απ' έξω" τον Δήμο από την εκδήλωση.

Υπάρχουν, άλλωστε, θέματα και θέματα για να "τα 'χώσουμε" στον Δήμο...

Όπως και άλλα, "θετικά", σαν την ανάρτηση που κάναμε για την πιστοποίηση των υπηρεσιών του, για να προβάλλουμε...


Πληροφορηθήκαμε εδώ και πολύ καιρό για την εκδήλωση, το περιεχόμενο της και τους ομιλητές και κάναμε τη συγκεκριμένη ανάρτηση γι' αυτή με βάση τις πληροφορίες που είχαμε και διασταυρώσαμε όσο μπορούσαμε.



Για να μην υπάρχουν, ωστόσο, παρεξηγήσεις,

επαναλαμβάνουμε στο Ορθό...



«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ»

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Κυπαρισσίας, διοργανώνουν μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Το παιδί στη σύγχρονη εποχή μέσα από την τεχνολογία».
Ο ρόλος της τηλεόρασης το Internet το ηλεκτρονικό παιχνίδι το κινητό τηλέφωνο και η ακτινοβολία.
Επιρροές – επιδράσεις – επιπτώσεις.
Ο ρόλος του γονέα και του εκπαιδευτικού.
Ερωτηματικά και απαντήσεις.
Στην εκδήλωση α συζητηθούν οι επιδράσεις και οι επιπτώσεις των σύγχρονων τεχνολογιών (Τηλεόραση – υπολογιστής - Internet - κινητά τηλέφωνα) στο παιδί.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αλέκος Παπαδόπουλος" στο Τ.Ε.Ε. Κυπαρισσίας.
Σε αυτή συμμετέχουν και θα μιλήσουν οι:
Μαρία Χριστοπούλου, υποψ. Διδάκτωρ του Εθν. Μετσόβ. Πολυτεχνείου σε θέματα ακτινοβολιών με Θέμα: "Ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων και υγεία. Παιδί και κινητό τηλέφωνο."
Κορμάς Γιώργος, υποψ. διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών - Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πρόληψης και Αγωγής Υγείας με Θέμα: «Εθισμός και κίνδυνοι στο διαδίκτυο».
Παππά Βασιλική, Ψυχολόγος - Πρόεδρος και Επιστημονική Υπεύθυνη Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων με θέμα: "Τα παιδιά και ο κόσμος των Μ.Μ.Ε.".