Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Jenna Jameson: To «καυτό» όνειρο του Sebastian Vettel!...







Αγαπημένε αναγνώστη να ξέρεις ότι δεν σε ξεχνώ ποτέ.

Επιστρέφω εκτάκτως, αυτή τη φορά όχι για να σου δείξω paddock girls αλλά για να σου μιλήσω για το «καυτό» όνειρο του Σεμπάστιαν Βέτελ που δεν αποκλείεται να είναι ίδιο με το δικό σου.

Ο 21χρονος ταλαντούχος Γερμανός που στον αγώνα της Μόντσα έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος νικητής GP στην ιστορία της F1 έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην οποία είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά θέματα, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον πιτσιρικά να του κατονομάσει πέντε celebrities με τους οποίους θα ήθελε να δειπνήσει.

«Τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Άϊρτον Σένα, τον Χιου Γκραντ, τον Νιλ Άρμστρονγκ και τον Πάμπλο Πικάσο», απάντησε ο Βέτελ.

Μόνο που κάποιοι από αυτούς δεν βρίσκονται στη ζωή οπότε κλήθηκε να τους αντικαταστήσει με κάποιους άλλους. Και εκεί έσκασε η βόμβα.

«Θα ήθελα να δειπνήσω με την Τζένα Τζέιμσον»...

Μη μου πεις φίλε αναγνώστη ότι δεν ξέρεις ποια είναι η μια και μοναδική, η παμμέγιστη Τζένα Τζέιμσον γιατί πολύ απλά δε θα σε πιστέψω!

Η 34χρονη Τζένιφερ Μαρί Μασόλι -όπως είναι το πραγματικό της όνομα-, είναι η "Βασίλισσα του πορνό" και κατά πολλούς η μεγαλύτερη πορνοστάρ όλων των εποχών, με αμέτρητες ταινίες στο ενεργητικό της και με πολλούς και φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός πιλότος της Scuderia Toro Rosso -της Red Bull Racing από το 2009- που απ’ ότι φαίνεται είναι λάτρης των αισθησιακών ταινιών.

«Η αλήθεια είναι ότι θα καλούσα μόνο πορνοστάρς στο δείπνο, με πρώτη και καλύτερη την Τζένα γιατί είναι αυτή που θυμάμαι περισσότερο από τις άλλες», είπε χαρακτηριστικά...


Μένιος Κατής