Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Μalin Gudmundson: Η πιο sexy Σουηδέζα στην Ελλάδα!...


Θεωρείται ως η πιο σέξι Σουηδέζα. Ο λόγος... ορατός.


Η Μalin Gudmundson, τοπ μοντελ στην κρύα αυτή την περίοδο Σουηδία, καταφέρνει να ανεβάζει αισθητά τη θερμοκρασία.

Η 23χρονη σήμερα Μalin Gudmundson είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Τύπου και δεκάδες προτάσεις από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και τις κορυφαίες διαφημιστικές εταιρείες. Εκείνη, ωστόσο, έχει από καιρό κάνει το πιο επικερδές deal, με τον Έλληνα σχεδιαστή που διαπρέπει στη Σουηδία Πάνο Παπαδόπουλο.
Την ερχόμενη εβδομάδα, εβδομάδα μόδας στη χώρα μας, ο Πάνος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από το τοπ μόντελ θα βρεθεί στην Ελλάδα ως επίσημος προσκεκλημένος στις επιδείξεις μόδας γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και θα τις παρακολουθήσει από τις πρώτες θέσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μalin Gudmundson κατέχει και τίτλο ομορφιάς, καθώς στέφθηκε «Πιο Σέξι Σουηδέζα» το 2004 στρέφοντας επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και δικαιώνοντας τον Έλληνα σχεδιαστή, με τον οποίο είχε υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο.

Στα κοσμικά events θέμα συζήτησης δεν ήταν μόνο τα κάλλη της, αλλά και η ομοιότητά της με την Jeniffer Lopez! Και τα φλας άστραφταν ασταμάτητα.

Όταν μάλιστα μπήκε στο τηλεπαιχνίδι «Βig Βrother», μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης στις ηλικίες 15-44. Πού να την αφήσει λοιπόν η παραγωγή να φύγει;
Μετά από δύο εβδομάδες στο σπίτι του Σουηδού «Μεγάλου Αδερφού» η δημοσιότητά της ήταν τέτοια, που ο Πάνος Παπαδόπουλος δήλωσε πως «θα την κλέψει με ελικόπτερο», αν η παραγωγή δεν την αφήσει να αποχωρήσει, αφού οι φωτογραφήσεις και το promo της συλλογής του είχαν μείνει πολύ πίσω.

Η δήλωσή του προκάλεσε σάλο στα μέσα και ο θόρυβος γύρω από το όνομα του τοπ μόντελ κορυφώθηκε.

Στα σουηδικά fashion sites, όπου διεξάγεται ψηφοφορία προκειμένου να συνταχθεί η λίστα με τις ωραιότερες Σουηδέζες, ψηφίζεται ως η πιο όμορφη, όχι μόνο στη Σουηδία, αλλά και παγκοσμίως, ενώ μετά την επίσκεψή της στη χώρα μας, όπου θα... κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις, θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου της CD, μιας και λένε πως έχει μελωδική φωνή.

Αν κρίνουμε από την εικόνα, θα διαθέτει μάλλον και αγγελική φωνή!