Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE OBAMA McCAIN... Όλα έτοιμα στο University of Mississippi!...Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπί εκτιμά πως η προγραμματισμένη για την Παρασκευή τηλεοπτική μονομαχία ανάμεσα στους δύο διεκδικητές της αμερικανικής προεδρίας θα πραγματοποιηθεί, παρά την απόφαση του Τζον Μακέιν να παγώσει την προεκλογική εκστρατεία του προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος.


«Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε την τηλεοπτική μονομαχία και αναμένουμε ότι η συζήτηση θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί», ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο.


Η επιτροπή που είναι εξάλλου υπεύθυνη για τον προγραμματισμό των τηλεοπτικών αναμετρήσεων των υποψηφίων, ανακοίνωσε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την προετοιμασία της μονομαχίας που θα γίνει την Παρασκευή στο Πανεπιστήμιο του Μισισίπι.


Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά την προεκλογική του εκστρατείας και ζήτησε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων.


Ο Ομπάμα απέρριψε την πρόταση Μακ Κέην και αναμένεται ότι το "ντιμπέιτ" να πραγματοποιηθεί κανονικά. "Οι υποψήφιοι πρόεδροι πρέπει να μπορούν να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε πως θα αντιμετωπίσουμε μόνο ένα πρόβλημα και να αφήνουμε τα υπόλοιπα στην άκρη" σημείωσε ο Ομπάμα.