Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας* Στις 10 π.μ. ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.
* Στις 12 το μεσημέρι συνεργασία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστή Χατζηδάκη.
* Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συνασπισμού συνέντευξη Τύπου με θέμα τη γενιά των 700 ευρώ με ομιλία του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα.
* Στις 12 το μεσημέρι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη και του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, Φώτη Ιγνατίου με αντικείμενο της εκδηλώσεις έως το τέλος του 2008.
* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου του πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη στη Χαριλάου Τρικούπη για την κατάσταση στην Ελληνική Αστυνομία
* Στη 1:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, Ιωάννη Παπαδημητρίου.
* Στις 3:30 μ.μ. η κρίσιμη συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα με την Συνομοσπονδία Τελεωνειακών Υπαλλήλων.
* Στις 6 μ.μ. Sunshine Reggae Festival στην Τεχνόπολη.
* Στις 8:30 μ.μ. υπό την προεδρία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, θα συνεδριάσει το συμβούλιο των προέδων των νομαρχιακών επιτροπών της Ν.Δ. στην Ρηγίλλης.