Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας



* Στις 10 π.μ. εγκαινιάζεται στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης από τους προέδρους της ελληνικής και της ιταλικής δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και Τζόρτζιο Ναπολιτάνο η έκθεση επαναπατρισθέντων αρχαιοτήτων «Νόστοι».
* Στις 10 π.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο. Στις 12:30 ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ιταλίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.
* Στις 11 π.μ. αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα του εθνικού συμβουλίου Γιάννη Ραγκούση θα επισκεφθεί τα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
* Στις 12 το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή για την υπόθεση της Μονής Τοπλούς στη Σητεία της Κρήτης, που παραχωρεί έκταση που εντάσσεται στο πρόγραμμα Natura, για την κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων.
* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη του προέδρου του Ωνάσειου κ. Παπαδημητρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, παρουσία του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
* Στις 12:30 μ.μ. συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του 3ου Συμποσίου για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή για τη νέα μέθοδο της υαλοποίησης. Το πρώτο παιδί από κατεψυγμένο ωάριο με τη μέθοδο της υαλοποίησης θα γεννηθεί στη χώρα μας μετά από πέντε μήνες.
* Στις 12:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιώργο Προβόπουλο.
* Στις 12:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσίαση του προγράμματος Megaron Plus.
* Στη 1:30 μ.μ. συνέντευξη Τύπου του καθηγητή καρδιολογίας Χριστόφορου Στεφανάδη με αφορμή την οργάνωση του 9ου Συνεδρίου Επεμβατικής Καρδιολογίας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
* Στις 2 μ.μ. ενημέρωση της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη για τη συνεδρίαση του Eurogroup και του Ecofin
* Στις 2 μ.μ. στα γραφεία της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Μέτρα για τη διαφάνεια στη δικαιοσύνη και τη δημόσια ζωή».
* Στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Πρωτοσέλιδα της Καθημερινής, εικαστική ματιά, πρόσωπα, γεγονότα, στιγμές 1998-2008».
* Στις 8:30 μ.μ. στο Θέατρο του Αττικού Αλσους, συναυλία με το σύνθημα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων: «Αποτύπωσε την αγάπη με ένα δώρο ανεξίτηλο, τη ζωή».
* Στις 8:30 μ.μ. στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης: «Από τον Tiziano στον Pietro da Cortona: το Ιερό, ο Μύθος, η Ποίηση...».
* Στις 9 μ.μ. συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Λάρα Φαμπιάν στο Ηρώδειο.
* Σήμερα στις Βρυξέλλες ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος για τη σύνοδο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.


http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/24/1567639.htm