Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Ραικόνεν ανανέωσε έως το 2010!Λένε ότι η σιωπή είναι χρυσάφι. Ο Κίμι Ραϊκόνεν είναι ενδεχομένως ο μοναδικός παγκόσμιος πρωταθλητής που... μιλάει τόσο λίγο. Τους τελευταίους μήνες έχει ακούσει απίστευτα πράγματα.
Ένα από αυτά είναι ότι βαρέθηκε τις υποχρεώσεις του στη Φόρμουλα 1. Επειδή δεν μπορεί να οδηγεί μόνο το μονοθέσιο, θα αποσυρθεί στην έπαυλη του στην Ελβετία. Πόσο λάθος έκαναν!
Ο 29χρονος οδηγός επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Ferrari έως το 2010. Ο πιο υψηλά αμοιβόμενος οδηγός του σπορ θα διεκδικήσει πλέον απερίσπαστος τον φετινό τίτλο με όσες βέβαια ελπίδες του έχουν απομείνει για να τα καταφέρει.
Η ανακοίνωση της "κόκκινης" ομάδας έγινε στο περιθώριο του Grand Prix της Μόντσα. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Φελίπε Μάσα είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ferrari μέχρι το τέλος του 2010.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα όνειρα του Φερνάντο Αλόνσο για μία μετακόμιση στην Ιταλία θα παραμείνουν όνειρα και ο Ισπανός πιλότος θα πρέπει να αναζητήσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο ή στη Honda ή στη BMW.