Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

1η Επιστημονική Ημερίδα στο ΤΕΙ Καλαμάτας...



Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Καλαμάτας στα πλαίσια του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Σπουδών ΤΕΙ Καλαμάτας – Γ’ Φάση», διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα:«Πρακτική άσκηση - Επαφή με την αγορά εργασίας».


Το πρόγραμμα της Ημερίδας, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ομιλία με θέμα «Πρακτική άσκηση – Πορεία - Προοπτικές» από την Ιδρυματική υπεύθυνη του έργου «Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών ΤΕΙ Καλαμάτας», Δρ. Αικατερίνη Καστανιώτη.


Θα ακολουθήσουν επίσης και διάφορες διαλέξεις σχετικές με την Πρακτική άσκηση στο ΤΕΙ Καλαμάτας, από την Αγγελική Λούμου, πρόεδρο Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Καλαμάτας, αλλά και ομιλία από τον Γιώργο Καραμπάτο, πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα «Η σημασία της συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου και ΤΕΙ Καλαμάτας, ενώ θα διεξαχθεί ομιλία από τον Κωνσταντίνο Χρυσανθακόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου Μεσσηνίας και από την καθηγήτρια Εφαρμογών, αλλά και τ. διοικήτρια ΨΝΤ με θέμα «Η υλοποίηση της Πρακτικής Άσκησης στον Τομέα της Υγείας» και, τέλος, η ημερίδα θα περατωθεί με την ομιλία του Γιώργου Παντελόπουλου, εκπροσώπου της Παντελόπουλος Α.Ε. με θέμα «Η μικρομεσαία επιχείρηση στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξαγωγικός προσανατολισμός».


Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας, Ανδρέας Κανάκης, ενώ εκ μέρους της Νομαρχίας θα παραστεί ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο Νίκος Μπασακίδης, αντιδήμαρχος Καλαμάτας και, τέλος, ο πρόεδρος Επιτροπής Ερευνών και αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας, Νίκος Πολύζος.


με πληροφορίες από την Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ