Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ποια θέματα κυριαρχούν: Οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, η επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου, η πορεία της οικονομίας και η υπόθεση του ντόπινγκ

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι νέες αγροτικές συντάξεις από 425 μέχρι 657 ευρώ μετά τις αυξήσεις κατά 5%".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Στη φάκα άλλοι τέσσερις για την απαγωγή Μυλωνά. Η εγκληματική ομάδα φαίνεται ότι σχεδίαζε την απαγωγή και άλλων επωνύμων της Βόρειας Ελλάδας".
Η ΑΥΓΗ: "Ο Νίμιτς βιάζεται, η Αθήνα μιλά για "υπομονή". Σε νέα φάση οι διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κλειδώνει το "Βόρεια Μακεδονία". Ικανοποιητική λύση με περιφερειακά αγκάθια που μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ευρώπη".
ΤΟ ΒΗΜΑ: "Γλίτωσε από θαύμα! Το ΠαΣοΚ μιλάει για παρακράτος. Πώς έγινε η αναίτια επίθεση κατά του βουλευτή Πέτρου Ευθυμίου".
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μπλόκο" στους πειρατές καυσίμων. Τέρμα στην ανοχή βάζει ο Μπέζας".ΕΘΝΟΣ: "Φορτώνουν το φιάσκο στους αδύναμους. Σωσίβιο με φόρους για το κυβερνητικό ναυάγιο στην οικονομία".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "....Από τα Σκόπια έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα. Ήλθε, είδε, πρότεινε και απήλθε άπραγος ο μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Το κράτος των Εξαρχείων πίσω από την απόπειρα. Έχασε την ισορροπία του ο αναρχικός, γλύτωσε ο Π. Ευθυμίου".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σε ποιες σχολές εκτοξεύονται οι βάσεις. Απογειώνονται Φιλολογία και Παιδαγωγικά, μεγάλη αύξηση στη Νομική, πιο ψηλά η Ιατρική".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Δισ. ευρώ για όπλα ψίχουλα για τη φτώχεια. Εξοπλισμοί πρωταθλήτρια στην κούρσα η Ελλάδα-Αδιαφορεί για τις κοινωνικές δαπάνες".
ΕΣΤΙΑ: "Στρατηγική για το Σκοπιανό μετά τα αλλεπάλληλα λάθη μιας 15ετίας".Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Από τα γκαζάκια σε ληστείες και απαγωγές. Στελέχη του αναρχικού χώρου οι δύο συνεργοί Παλαιοκώστα".
Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου: "Έπιασε πάτο ο Καραμανλής. Ναυάγιο. Δεν περνούν τα κόλπα για το κουκούλωμα . Τρόμος για τα γκάλοπ".
Ο ΛΟΓΟΣ: "Θύμα επίθεσης ο Ευθυμίου. Κατήγγειλε το "δολοφονικό παρακράτος" των Εξαρχείων".
ΤΑ ΝΕΑ: "Ψεύτικα τα τεστ για το ντόπινγκ! Η WADA διαψεύδει την Ελλάδα. Κάναμε τα στραβά μάτια για την Μ3".
Η ΝΙΚΗ: "ʼκρα σιωπή η τακτική Καραμανλή. Βάζει άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και ο ίδιος είναι απών μονίμως. Ο πρωθυπουργός το παίζει αδιάφορος για όλα τα σκάνδαλα".
PRESS time:"Η βιομηχανία της ντόπας και το έγκλημα της σιωπής. Φως στα κυκλώματα που μας ντροπιάζουν".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ιδιαίτερα επικίνδυνη απόφαση κρίνει παράνομη την ίδρυση αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου." Η ΧΩΡΑ: "Ξεσκονίζουν σχέσεις Παλαιοκώστα με τους τρομοκράτες. Το αντιαρματικό στο κρησφύγετο, ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της πρεσβείας".
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Σούπερ μάρκετ της ντόπας έγινε η Θεσσαλονίκη".ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΕΞΠΡΕΣ: "Στο κυνήγι...λαθρεμπορίου πετρελαίου ο "Ποσειδώνας". Ενεργοποιείται από 30 Σεπτεμβρίου το σύστημα ελέγχου διακίνησης καυσίμων ναυτιλίας".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σκληρή γραμμή στη ΔΕΘ. Χωρίς "δώρα" ο Κ. Καραμανλής. Αλλαγή ρότας στην πολιτική με μήνυμα λιτότητας από τη Θεσσαλονίκη".
ΚΕΡΔΟΣ: "Πυξίδα για το Χρηματιστήριο τα εξάμηνα των "μεγάλων". Στάσιμη και υποτονική η προηγούμενη εβδομάδα".
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: "8+1 νέοι φόροι με στόχο έσοδα 5 δισ. , ενώ μπορεί να εισπραχθεί, εκτάκτως, μέχρι και 1 δισ. ευρώ από άδειες καζίνο".
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι κεντρικοί τραπεζίτες βλέπουν ύφεση -πληθωρισμό. Απογοητευτικά συμπεράσματα στην ετήσια συνάντησή τους".



http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/08/23/1554344.htm