Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δυναμική συγκέντρωση νίκης του Στάθη Ανδρινόπουλου στα Φιλιατρά με πίστη στην ανατροπή και την αλλαγή στο Δήμο Τριφυλίας!






Εκατοντάδες πολιτών συμμετείχαν μαζικά στη δυναμική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση νίκης του υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Στάθη Ανδρινόπουλου στην πλατεία των Φιλιατρών την Παρασκευή το βράδυ. Μια συγκέντρωση με παλμό, διάχυτη αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Μια συγκέντρωση που έστειλε, από τα Φιλιατρά, μήνυμα ενότητας των δημιουργικών δυνάμεων, των κοινωνικών φορέων και των ενεργών πολιτών! 
Με πίστη στην ανατροπή και την αλλαγή στο Δήμο Τριφυλίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ", Στάθης Ανδρινόπουλος, απηύθυνε ειλικρινές ανοιχτό κάλεσμα στους Ελεύθερους, Ανυπότακτους και Περήφανους δημότες της Τριφυλίας να υπερψηφίσουν στις εκλογές της Β' Κυριακής τον Συνδυασμό της ενότητας και συνεργασίας, της ανατροπής και της αλλαγής στον Δήμο "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ"! 
Ο κ. Ανδρινόπουλος.............................................
πριν αρχίσει την ομιλία του συνεχάρη τους δύο πρώην συνυποψήφιούς του, τον κ. Θεοδωρακόπουλο και τον κ. Κουκούμη «για τον όμορφο και έντιμο αγώνα, με υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, που έδωσαν» και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλούς αγώνες για το καλό της Τριφυλίας μας», με τους πολίτες να χειροκροτούν θερμά! 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Συνδυασμού του για την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου, καθώς επίσης και στις προγραμματικές δεσμεύσεις για έργα και δράσεις σε όλους τους τομείς και όλες τις Δημοτικές Ενότητες, τις πόλεις και τα χωριά της Τριφυλίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή προοπτική της Τριφυλίας. 
Σε έντονο ύφος, αλλά πάντα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, απάντησε σε μία προς μία τις ανυπόστατες κατηγορίες, τη λάσπη και τις συκοφαντίες του άλλου Συνδυασμού και του άλλου υποψήφιου Δημάρχου, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η οι κατηγορίες καταρρίπτονται σαν χάρτινος πύργος, η λάσπη δεν τον αγγίζει και οι συκοφαντίες είναι μυθεύματα νοσηρών εγκεφάλων των αντιπάλων του. Ακόμη, αναφέρθηκε στους εκβιασμούς, την τρομοκρατία, την ψυχολογική πίεση, τις κίβδηλες υποσχέσεις για ρουσφέτια και διορισμούς και τα χρήματα, μέσα που χρησιμοποιεί ο αντίπαλος Συνδυασμός για την εξαγορά συνειδήσεων και την υφαρπαγή ψήφων των πολιτών. Πρακτικές, καταστάσεις και νοοτροπίες που δείχνουν το επίπεδο και το ποιόν του άλλου Συνδυασμού που γυρίζει την Τριφυλία πολλά χρόνια πίσω. 
Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Στάθης Ανδρινόπουλος, έθεσε αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση, τη συμπεριφορά, τη διαδρομή, την προσφορά του άλλου Συνδυασμού και του επικεφαλής του, κατεβάζοντας τις μάσκες των αντιπάλων του οπότε και φάνηκε το αληθινό και αποκρουστικό τους πολιτικό προσωπείο. 
Κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες σε ειλικρινή συστράτευση και συμπαράταξη για την ανατροπή και την αλλαγή, εκφράζοντας την πίστη του πως με τη δύναμη και την ψήφο των πολιτών, την Κυριακή η Τριφυλία αλλάΖΕΙ! 
«Στον αγώνα αυτό, ακόμη και αν δεν μας επιλέξατε στον α' γύρο των εκλογών, σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας! Μαζί με τα νέα και άφθαρτα στελέχη του Συνδυασμού μας που σηματοδοτούν την ανανέωση και τη σύγχρονη αντίληψη της κοινωνίας για μια νέα πορεία του Δήμου μας! Όλοι μαζί μπορούμε για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Τριφυλίας! Όσοι τακτοποιήσατε τις προσωπικές σας υποχρεώσεις προς άλλους υποψηφίους, ήρθε η ώρα, την Κυριακή, να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις προς τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας! Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί! Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και φωτεινό αύριο, με ενότητα και δράση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τριφυλίας μας! Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Τριφυλία! Την Κυριακή το βράδυ, η Τριφυλία θα αλλάξει!», τόνισε καταχειροκροτούμενος. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ