Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τη σιδηροδρομική γραμμή Καλού Νερού - Κυπαρισσίας καθαρίζει ο Δήμος Τριφυλίας. Θα φτάσει τρένο στην Κυπαρισσία;

Καθαρισμό της σιδηροδρομικής γραμμής Καλού Νερού – Κυπαρισσίας πραγματοποιεί ο Δήμος Τριφυλίας, σε συνεννόηση με.................................... την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να επιτευχθεί η επισκεψιμότητα και στο σταθμό του ΟΣΕ στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα. 

 Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Τριφυλίας ο οποίος στηρίζει τον σιδηροδρομικό εκδρομικό τουρισμό έχει υποβάλλει επίμονο αίτημα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μην παρακάμπτεται ο σταθμός της Κυπαρισσίας από τις εκδρομικές της δραστηριότητες τις οποίες ο Δήμος Τριφυλίας έχει εκφράσει την βούλησή του να τις στηρίζει. 

 Δείγμα γραφής άλλωστε έδωσε ο Δήμος με τη συνεργασία κοινωνικών φορέων σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις του τρένου στο σταθμό του Καλού Νερού. 
 Από την πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκύπτει ότι το αίτημα της επισκεψιμότητας του τρένου και στο σταθμό της Κυπαρισσίας θα ικανοποιηθεί. 

Γι' αυτό άλλωστε και ο Δήμος προχωρά στο καθαρισμό της γραμμής ενώ άμεσα θα συγκροτηθεί και Επιτροπή από αιρετούς και εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων του Δήμου, η οποία σε συνεργασία με τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί δράσεις που θα ικανοποιούν τους εκδρομείς και θα αναδεικνύουν τις ομορφιές της περιοχής μας. 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ