Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συμπλοκή μαύρων το πρωί κάτω απο τον πύργο του Άιφελ στα Φιλιατρά.


Με όρεξη για ξύλο φαίνεται ότι ξύπνησαν σήμερα το πρωί δυο μαύροι λαθρομετανάστες στα Φιλιατρά και ενώ περίμεναν με άλλους ομοεθνείς τους το πρωί το "αφεντικό τους" κάτω από τον πύργο του Άιφελ, για να πάνε για δουλειά άρχισαν να λογομαχούν, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια και δεν άργησαν να κυληθούν στο δάπεδο χτυπώντας ο ένας τον άλλον.

Τους δύο μαύρους προσπάθησαν να.....................

χωρίσουν άλλοι ομοεθνείς τους που βρίσκονταν εκεί.
Οι λόγοι της συμπλοκής παραμένουν άγνωστοι όπως μας ενημέρωσε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αναγνώστης του Φιλιατρά News πριν λίγη ώρα.
Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τους αλλοδαπούς στα Φιλιατρά έχει παραγίνει και μας εξοργίζει το γεγονός ότι το συμβάν έγινε κάτω από τον πύργο του Άιφελ στην είσοδο της πόλης μας.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι λόγοι που πλακώθηκαν, αλλά ο τόπος που έγινε.
Οι αλλοδαποί στα Φιλιατρά είναι χιλιάδες και θα πρέπει η πολιτεία να δημιουργήσει εδώ στην πόλη ένα τμήμα αλλοδαπών ή έστω να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη του τμήματος Φιλιατρών, να τους καταγράψει και κατά κάποιο τρόπο να ελέγχονται για παραβατικές συμπεριφορές.

Το τμήμα αλλοδαπών είχε προταθεί και παλαιότερα από τον τέως δήμαρχο Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα αλλά η πολιτεία που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου δεν το έκανε.
Επιτέλους ας γίνει κάτι με τους Λαθρομετανάστες που έχουν καταντήσει την πόλη μπάτε σκύλοι - αλέστε.
Η ανοχή έχει και τα όρια της.

FILIATRANEWS