Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μικροπροβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ στην Τριφυλία


Μικροπροβλήματα προέκυψαν στο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή της Τριφυλίας, από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης και μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Οι βλάβες πάντως αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τα συνεργεία της ΔΕΗ που ήταν σε ετοιμότητα.
Οι δυνατοί άνεμοι, η βροχή και οι κεραυνοί προκάλεσαν.......................

δύο φορές βραχυκύκλωμα στην περιοχή του Ροντακίου στην Κυπαρισσία, με αποτέλεσμα να πέσουν οι ασφάλειες και να μείνει χωρίς ρεύμα η περιοχή των εργατικών κατοικιών. Ομως υπήρξε άμεση επέμβαση και λύθηκε το πρόβλημα.
Αυτό ήταν και το σημαντικότερο από τα συμβάντα, σύμφωνα με τον προϊστάμενο του πρακτορείου της ΔΕΗ στα Φιλιατρά, Παναγιώτη Ανδριανόπουλο - ο οποίος ανέφερε πως η συγκεκριμένη ήταν μια δύσκολη νύχτα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων από τα οποία ευτυχώς προέκυψαν τελικά μόνο μικροπροβλήματα. Σημείωσε ότι η κακοκαιρία αναμενόταν, κι έτσι τα συνεργεία είχαν τεθεί σε ετοιμότητα και επενέβησαν άμεσα όπου χρειάστηκε.
Οσον αφορά κάποιες «βυθίσεις» της τάσης, αυτές ο κ. Ανδριανόπουλος μας είπε ότι δεν αφορούσαν μόνο την περιοχή της Τριφυλίας, αλλά ολόκληρη τη Μεσσηνία, και δεν οφείλονταν στο δίκτυο διανομής.

Κ.Μπ. - eleftheriaonline.gr