Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ - ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.


Η δραστήρια Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Χριστοδούλου προλόγισε τον υποψήφιο Δήμαρχο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας, Δημήτρη Σωτηρόπουλο, στους Γαργαλιάνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...................

Γαργαλιανιωτισσες και Γαργαλιανιώτες, Τριφύλιες και Τριφύλιοι,

συγκεντρωθήκαμε σήμερα όλοι εδώ ν' ακούσουμε την τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας Δημητρη Σωτηρόπουλου

Ανέβηκα σήμερα στο βήμα να προλογίσω τον επικεφαλής του συνδυασμού μας ως υποψήφια δημοτική Συμβουλος Δημου Τριφυλίας αλλα και ως Πρόεδρος των Ξενοδόχων & Ιδιοκτητων τουριστικων Καταλυμάτων Τριφυλίας, μιας ένωσης που εδω και 10 χρόνια μόνο θετικά αποτελέσματα έφερε στον τόπο μας και αυτο γιατι πιστέψαμε οτι εν τη ενωση επέρχεται η ισχυς.
Δεν φοβηθηκαμε να μοιραστουμε το κοινο μας όραμα για την πρόοδο της Τριφυλίας και ειμαστε οι πρωτοι που καταφεραν να κάλεσουν στο ιδιο τραπέζι συζητησεων τους Δημάρχους ολων των περιφερειων της Τριφυλιας ακομα και αυτων των περιφερειων που δεν συμπεριλαμβάνονται σήμερα στο νεο δημο, οταν η λέξη Τριφυλία φάνταζε πολυ μακρινη.
Τα αποτελέσματα των προσπάθειών μας τα γνωρίζετε όλοι . Δρούμε πάντα με γνωμονα το κοινο καλο χωρις εξαιρεσεις και χωρις διακρίσεις . Μολις προχθές πάλι οι παραλιες των Γαργαλιάνων και η νησος Πρωτη προβάλλονταν στην τηλεόραση υστερα απο τις δικες μας προσπάθειες. Τα Γαργαλιανίωτικα προιόντα και τους δικους σας επιχειρηματίες προβάλλουμε στις εκθέσεις του εξωτερικου και εσωτερικου.

Δεν ειναι τυχαίο , και παρακαλώ σημειώστε το, οτι 3 απο εμας τους ξενοδόχους , τους ελευθερους επαγγελματιες, που δεν εχουμε κανένα δεδομένο μηνιαίο εισόδημα, και που το επάγγελμα μας απτεται αμεσα της ανάπτυξης του τόπου, τόλμησαμε να εκτεθουμε και να ζητησουμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις εκλογές αυτες. Συγκρίναμε και αποφασίσαμε με απολύτως αυτοδιοικητικα κριτηρια .Και επιλέξαμε τον 'Αριστο. Επιλεξαμε τον Δημητρη Σωτηροπουλο. Δεν ειμαστε ουτε Νεοδημοκρατες ουτε Πασοκατζηδες ουτε αριστεροι οταν προκειται για τον τοπο μας . Δεν θα λύσει τα προβλήματα μας η ιδεολογία του καθενός αλλα η αγάπη μας για τον τόπο μας και η ανιδιοτελής διάθεση προσφορας.

Ειμαστε αυτοδιοικητικοι και βάζουμε πανω απ'ολα το καλό της Τριφυλιας μας και προχωράμε χωρις ταμπέλες για να κάνουμε το δημο μας πρότυπο ανάπτυξης!

Δεν ειναι επισης καθολου τυχαιο οτι ο λαος των Φιλατρων επέλεξε, μεταξύ δύο συνδημοτών του, τον Δημητρη Σωτηρόπουλο, ως τον καλυτερο και με διαφορα και αυτο ειναι η τρανότερη αποδειξη της αξίας της προσωπικότητας τους ανθρωπου αυτου, για να λέμε επιτέλους τα πράγματα με το ονομα τους ! Οπως εσεις γνωριζετε προσωπα και καταστάσεις της περιοχης σας καλύτερα απο εμας τους υπόλοιπους Τριφύλιους , ετσι και οι φιλοι μας Φιλιατρινοι ψηφισαν τον καλύτερο και εστειλαν ηχηροτατο μηνυμα σε ολους μας!

Κυριες και κυριοι ,

βρισκόμαστε σε μια πολυ κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας. Θεωρω οτι πολλοι ειναι εγκλωβισμένοι στις κομματικές γραμμές και γίνονται ερμαια της εκδούλευσης των φαύλων της κομματοκρατίας , οποιασδήποτε κομματοκρατίας. Οι κυριοι της βουλής απ' όλες τις παρατάξεις ζήτησαν απο τον ελληνικο λαο να στείλει το μηνυμά του. Το στείλατε στις εκλογες της προηγούμενης Κυριακής είτε με τις επιλογές σας είτε με την αποχή σας.
ΤΩΡΑ καλουμαστε πάλι να συμμετάσχουμε με την ψηφο μας για το μέλλον μας.

Και σας ρωτω: τι μηνυμα θα στείλουν οι κύριοι της βουλης για το δικο μας μέλλον, για τα καθημερινα μας προβλήματα .

Αυτα θα λυθούν απο τους ανθρωπους που ζουν ΕΔω, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, γυρω μας, τους γνώστες, τους εμπειρους, αυτούς που αγαπουν τον τόπο μας και συνειδητά επέλεξαν να ζουν εδώ – μαζί μας, που δεν εμφανιστηκαν εν μια νυκτι – φερτοί από τα κόμματα, αλλα φυλάνε Θερμοπύλες και θα συνεχισουν να το κάνουν .

Ενας τέτοιος ειναι Δημητρης Σωτηρόπουλος , εκεινος που ενωσε ανθρωπους απο όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μετερίζια γιατι το οραμά τους ηταν κοινο με το δικο του όραμα .
Και ως τέτοιον παρακαλω υποδεχτητε τον !