Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


Στην Κυπαρισσία μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/10, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τους υποψήφιους περιφερειακούς τους συμβούλους.
Απευθυνόμενος στο ακροατήριο που είχε μαζευτεί για να τον υποδεχθεί και να τον ακούσει, ο Δ. Δράκος τόνισε:.....................

«Εδώ από την καρδιά της δυτικής Πελοποννήσου, την πανέμορφη Κυπαρισσία ολοι εσείς στέλνετε το μήνυμα της νίκης. Στέλνετε το μήνυμα της ελπίδας απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ολόκληρη η Μεσσηνία, ολόκληρη η Πελοπόννησος μπάινει σε αναπτυξιακή τροχιά, βαδίζει στα νέα πρότυπα που θα περιέχουν οργανωμένες προτάσεις και λύσεις σε όλα τα προβλήματα του τόπου μας, της αγαπημένης μας Πελοποννήσου. Και με τον δυνατό συνδυασμό μας θα επιτύχουμε απέναντι σε όλες τις προκλήσεις».΅Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε ακόμη στην αναβάθμιση του οδικού άξονα αλλά και τον υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή, ζητήματα τα οποία χαρακτήρισε υψηλής σημασίας και δεσμεύτηκε να εξαντλήσει κάθε προσπάθειας προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης της καλύτερης συνατής φροντίδας και αντιμετώπισής τους.