Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Τουρνουά μπάσκετ "3on3" στην Κυπαρισσία και Ημερίδα για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.


Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών αθλητών του μπάσκετ από τη Μεσσηνία και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου διεξήχθη το τουρνουά καλαθοσφαίρισης "3on3" το Σαββατοκύριακο στην Κυπαρισσία.

Η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε ζωντάνια και............

χαμόγελα και με σύμμαχο τον καλό καιρό, όλοι ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και το εκπληκτικό θέαμα!



Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη ημερίδα με θέμα: "ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ".

Την Έναρξη της Ημερίδας έκανε ο Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. & Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ. Γιάννης Κουτραφούρης και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας, η Πρόεδρος της Πρόεδρος ΓΑΕΤ "ΔΙΩΝ" Σοφία (Σίση) Πανοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Κ.Α.Σ.Κ.Ε.Ν.Ο.Π Χρήστος Δαμουράς.

Στην ημερίδα ήταν προσκεκλημένος και θα μιλούσε για τη "Δομή & Στόχους του Αναπτυξιακού Προγράμματος" ο Κώστας Πολίτης, Ομοσπονδιακός Προπονητής - Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος Ε.Ο.Κ., ο οποίος ωστόσο δεν κατάστη δυνατό να παραστεί, λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας.

Για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα μίλησε ο Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π Γιάννης Κουτραφούρης.


Για το μπάσκετ, τον αθλητισμό και όσα προσφέρουν στα νέα παιδιά, μίλησε ο διεθνής μπασκετμπολίστας και για πολλά χρόνια Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος επισκέπτεται συχνά την Κυπαρισσία!

Για το "Ντόπινγκ : Απαξίωση Ιδεών ή Καταξίωση Αθλητών?" μίλησε ο Κώστας Παρίσης - Πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής FIBA - Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.

Για τον Αθλητισμό και την Αυτοδιοίκηση μίλησε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας.


Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών και βραβεύσεις, με "ξεχωριστή" αυτή των μικρών αθλητών της ομάδας μπάσκε του "ΔΙΩΝΑ"