Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Παίρνουμε θέση. Ντόρα, ξεκάθαρα!




Λιγότερο από ένα 24ώρο μας χωρίζει από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε ξεκάθαρη θέση!

Και αυτό γιατί δε θέλουμε να "κρυβόμαστε", αλλά όπως μέχρι σήμερα έχουμε πράξει, να είμαστε καθαροί και έντιμοι απέναντί σας.

Με σεβασμό στην άποψη και τη θέση του καθενός από εσάς.

Αλλά και με το δικαίωμα της επιλογής, με βάση το δικό μας αξιακό κώδικα και τις αρχές, τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας για τη ζωή και την πολιτική.

Η απόφασή μας να γνωστοποιήσουμε την άποψή μας σχετικά με την εκλογή νέας ηγεσίας στη Ν.Δ "υπηρετεί" τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης που έχουμε σφυρηλατήσει και έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μεταξύ μας, πάντα, θα λέμε καθαρές κουβέντες.

Το κλίμα της ιδιότυπης τρομοκρατίας που επικρατεί στη Μεσσηνία σε βάρος όσων πολιτών δεν επιλέγουν να συνταχθούν με τον κ. Σαμαρά, οι ακρότητες από μερίδα των υποστηρικτών του και τα όσα γράφουν και παρουσιάζουν τοπικά ΜΜΕ, άλλοτε διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και άλλοτε προσπαθώντας άμεσα ή έμμεσα να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη με ασύστολα ψεύδη, αποκρύπτοντας αλήθειες και παραπλανώντας τους πολίτες, συνέβαλε τα μέγιστα στην απόφασή μας να γνωστοποιήσουμε τη θέση μας...

Θεωρούμε πως καλύτερη επιλογή για την ηγεσία της Ν.Δ είναι η Ντόρα Μπακογιάννη!

Η γυναίκα που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει!

Η γυναίκα που πάντα ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για το κόμμα της και την Ελλάδα!

Η γυναίκα που ποτέ δεν πρόδωσε και δεν πλήγωσε το κόμμα της και τους ψηφοφόρους!

Η γυναίκα που έχει αποδείξει ότι και γνώσεις έχει και ικανότητες διαθέτει!

Η γυναίκα που από όποιο μετερίζι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης βρέθηκε, πέτυχε!

Η γυναίκα που μπορεί να ενώσει και να ανανεώσει, να αναγεννήσει το κόμμα της!

Η γυναίκα που μπορεί να κάνει τη Ν.Δ μεγάλη και δυνατή!


Ο κ. Σαμαράς, οι ιδέες του και οι ικανότητές του, δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς. Έριξε την Κυβέρνηση της Ν.Δ, έφυγε, έκανε δικό του κόμμα και ο κόσμος τον καταψήφισε... Απέτυχε!

Δεν μπόρεσε με τις ιδέες και τις όποιες ικανότητές του να κρατήσει "ζωντανό" ένα μικρό κόμμα, θα μπορέσει να πετύχει με τη Ν.Δ??? Ασφαλώς όχι.

Δοκιμάστηκε και απέτυχε.

Όσο για τη "συμμαχία" του με τον κ. Αβραμόπουλο, τί να πούμε?

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...

ΠΟΛ.ΑΝ και ΚΕΠ έκαναν συνεταιριλίκι. Αστειότητες και γραφικότητες που ευτελίζουν τη διαδικασία εκλογή νέας ηγεσίας με τις ετερόκλητες και ανίερες συμμαχίες - συναλλαγές τους!



***Όσο, δε, για όσους στη Μεσσηνία προτάσσουν ότι ο κ. Σαμαράς είναι Μεσσήνιος, πρέπει να τους πούμε ότι αύριο οι Νεοδημοκράτες δεν εκλέγουν Νομάρχη ή Γραμματέα Μεσσηνίας ή "Μεσσηνιάρχη" αλλά Πρόεδρο στη Ν.Δ...

Τί πάει να πεί "είναι Μεσσήνιος, είναι Αρκάς, είναι Σαλονικιός, είναι Χανιώτης"???

Αύριο οι Νεοδημοκράτες θα επιλέξουν Πρόεδρο.


Και επειδή το πολιτικό μας σύστημα, η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δε χρειάζεται μόνο ισχυρή Κυβέρνηση αλλά και ισχυρή Αντιπολίτευση και δη Αξιωματική Αντιπολίτευση, θεωρούμε πως η πλέον κατάλληλη, για να είναι μεγάλη, δυνατή και ισχυρή η Ν.Δ, είναι η Ντόρα Μπακογιάννη!




TRIFYLIANEWS.