Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Δημόσια καταγγελία της Σοφίας Καλαντζάκου: "Ιδιότυπη τρομοκρατία στη Μεσσηνία..."Χοντρές καταγγελίες για τον μηχανισμό του Σαμαρά στην Μεσσηνία έκανε μέσα από την εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στην ΝΕΤ, η πρώην υφυπουργός Σοφία Καλαντζάκου.

Η πρώην βουλευτής του νομού κατήγγειλε ότι ζει υπό καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας στο νομό της, από την στιγμή που τοποθετήθηκε δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη για την προεδρία της Ν.Δ.

Είπε, πολλά η Καλαντζάκου που έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία. Και, έχουν σημασία, αφού καταγγέλλονται την ίδια στιγμή που ο Σαμαράς, εμφανίζεται ως εγγυητής της ενότητας.
Ακόμη και ο Μανώλης έμεινε άφωνος ακούγοντας τα όσα έλεγε η πρώην συνάδελφός του.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αναφερθεί το πλήρες κείμενο των όσων κατήγγειλε η πρώην βουλευτής της Ν.Δ.

«Έχω τοποθετηθεί (σ.σ. υπέρ της Ντόρας) με αποτέλεσμα να δέχομαι μια πάρα πολύ άσχημη επίθεση και θα σας έλεγα ότι εγώ δεν έκανα ποτέ κρίση στον Σαμαρά παρόλο που έχω ξεκάθαρη άποψη και για την ιστορική του διαδρομή. Γιατί ο Α. Σαμαράς πολιτεύεται από το 1977. Δεν είναι από παρθενογένεση. Είναι 59 χρονών άνθρωπος με τριακονταετή και πλέον πορεία μέσα στο χώρο. Αλλά το να ζω εγώ μια ιδιότυπη τρομοκρατία στη Μεσσηνία και διάφορα στελέχη να δέχονται επιθέσεις από εκεί μηχανισμούς, τοπικούς μηχανισμούς, ότι είμαστε αποστάτες, προδότες, αχάριστοι διότι τοποθετούμαστε ανοιχτά. Αν ο κ. Σαμαράς τα αποδοκιμάζει, θα τον παρακαλούσα πολύ να βγει και να το πει δημόσια...*http://parapolitika.gr/node/13493