Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Έγκλημα για τα μάτια μιας γυναίκας χθες το μεσημέρι στην Καλαμάτα - Παραδόθηκε το βράδυ ο δράστης.


Έγκλημα ερωτικού πάθους, είναι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το φονικό που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλιακή οδό, Ναυαρίνου, στην Καλαμάτα με θύμα 35χρονο και δράστη άνδρα γύρω στα 25...........


Το φονικό διαπράχθηκε στη 1.50μμ, όταν ο δράστης σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από καφέ-μπαρ, όπου εργαζόταν το θύμα. Κρατώντας στο χέρι κυνηγετική καραμπίνα, με αστραπιαίες κινήσεις, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατευθύνθηκε προς το δράστη και τον φώναξε με το μικρό του όνομα. Ακολούθως τον πυροβόλησε δύο φορές, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα, με βαρύτατα τραύματα στο λαιμό, έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και πολίτες που ήταν εκεί γύρω έσπευσαν στο σημείο. Δίδοντας πραγματική μάχη, πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι γνωστοί τους που ήταν εκεί του φώναζαν, κράτα... Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και διεκομίσθει στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου δυστυχώς εξέπνευσε σχεδόν αμέσως υποκύπτοντας στα τραύματά του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο ασθενοφόρο δεν υπήρχε γιατρός.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ο οποίος στις 21.50 παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και ομολόγησε την πράξη του, συνοδευόμενος από δικηγόρο.