Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΝΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ... ΑΚΑΠΝΩΝ!Η Τετάρτη 1 Ιουλίου πλησιάζει…

Μαζί της φτάνει και η καπνοαπαγόρευση!

Καπνοαπαγόρευση που ακόμα κανένας απολύτως, φρονώ πως ούτε ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος, δεν ξέρει τί, στα κομμάτια, ακριβώς θα ισχύσει με την εφαρμογή του Νόμου!

Και για αυτό το θέμα, που, από τους «φωστήρες» της κυβερνητικής πολιτικής και δη του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει αναχθεί σε «μείζον εθνικό», υπάρχει πλήρης σύγχυση και...............


παντελής άγνοια!

Ο αρμόδιος Υπουργός από την ημέρα κατάθεσης του Νομοσχεδίου στη Βουλή, την ημέρα της ψήφισής του και μέχρι χθες έχει δώσει αλλεπάλληλες συνεντεύξεις τύπου όπου κάθε φορά όλο και περισσότερο μπερδεύει – περιπλέκει την κατάσταση και ουδείς έχει βγάλει άκρη.

Οι καταστηματάρχες δεν ξέρουν τί να κάνουν…

Απευθύνονται στους Δήμους οι οποίοι δηλώνουν άγνοια και τους παραπέμπουν στο Υγειονομικό…

Στο Υγειονομικό, με τη σειρά τους, δηλώνουν πως δεν ξέρουν τί ακριβώς θα ισχύσει αφού, λένε, δεν έχουν «βγει» και δεν τους έχουν σταλεί, ακόμα, ερμηνευτικές και διευκρινιστικές εγκύκλιοι και σχετικές αποφάσεις…

Από το Υποργείο, μέχρι και χθες το μεσημέρι, παρέπεμπαν στις «αρμόδιες Αρχές»!

Πού;

«Στις αρμόδιες Αρχές…».

Ποιές είναι αυτές;

Έλα μου, ντε…

Αυτή η κατάσταση, ωστόσο, δεν είναι τυχαία…

Είναι ενδεικτική της «παθογένειας» της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης!

Έτσι, δυστυχώς, δουλεύει, υποτίθεται, το «σύστημα» στην Ελλάδα…

Λαμβάνεται μία απόφαση, για ένα θέμα μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας και μέχρι να γίνει γνωστό στις αρχές και τις υπηρεσίες τί ακριβώς αποφασίστηκε, τί ακριβώς συμβαίνει, τί ισχύει, επικρατεί το απόλυτο «μπάχαλο»!

Και πόσο μάλλον, για ένα τέτοιο θέμα.

Όταν, δηλαδή, επιβάλλουν «νταηλίκι» κανοαπαγόρευση οι… άκαπνοι!"ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ" - Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ", Παρασκευή 26 Ιουνίου.