Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Η πράσινη αντεπίθεση


Μετά το βατερλό με τους Μέλμπεργκ και Ένχελαρ ο ΠΑΟ φαίνεται πολύ κοντά σε τρείς μεγάλες μεταγραφές, του Κώστα Κατσουράνη από την Μπενφίκα, του πρωην ερυθρόλευκου Σεμπαστιάν Λέτο και του Γάλλου σουπερ σταρ Τζιμπρίλ Σισσέ!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Κατσουράνη έναντι 2.500.000 ευρώ. Επίσης οι πράσινοι θα δώσουν το ποσό των 900.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του Έλληνα μέσου, την ΑΕΚ, λόγω σχετικής ρήτρας. Οι υπογραφές αναμένεται να "πέσουν" την Πέμπτη 25/6.

Σχετικά με την περίπτωση του Λέτο ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία φέρεται να έχει κλείσει τον Αργεντίνο αριστερό χαφ ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι κατά 90% θα αγωνίζεται στον ΠΑΟ τη νέα σεζόν.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναμένεται να έρθει στο Ελ. Βενιζέλος με το ιδιωτικό τζετ του Νίκου Πατέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει έναντι 2.500.000 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο ενώ η Μαρσέηγ θα πάρει το ποσό των 8.000.000 ευρώ κάτι που καθιστά την μεταγραφή ως μια από τις ακριβότερες στην ιστορία του ΠΑΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.