Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ...


Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας του 52χρονου γνωστού δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου στην Κυπαρισσία...

Ηθικός αυτουργός φέρεται να είναι Βορειοηπειρώτης που κατοικεί στην Κυπαρισσία και φυσικοί αυτουργοί φέρονται να είναι δύο, επίσης, Βορειοηπειρώτες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.............

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξιχνίαση της υπόθεση ξεκίνησε με αποτύπωμα τους ενός δράστη που βρέθηκε στο γραφείο του δικηγόρου.

Σε ανάκριση που έγινε, σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να μάθουμε, αυτός ομολόγησε και "έδωσε" τον ηθικό αυτουργό αλλά και τον συνεργό του...

Οι λόγοι της εγκληματικής ενέργειας είναι οικονομικοί και σχετίζονται με επιταγές και οικονομικές δοσοληψίες του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού.


Σημειώνουμε ότι, η υπόθεση αυτή έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας και το Πανελλήνιο.

Την διαλεύκανσή της ανέλαβε ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα.

Θυμίζουμε πως, το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Κυπαρισσία και ασκούσε τα καθήκοντα του, δέχτηκε βάναυση εγκληματική επίθεση με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό του και την τραγική κατάληξή του λίγα 24ώρα μετά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.