Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!

Τους επιτυχόντες των Λυκείων της πόλης που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε χθες το απόγευμα ο Δήμος Κυπαρισσίας σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ.

Ωστόσο σε αυτή, παρόντες ήταν ελάχιστοι, αφού εκτός από τους μαθητές και κάποια συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα, δεν ήταν σχεδόν κανείς άλλος.
Όσο δε για τους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης*, τους συνεργάτες δηλαδή του Δημάρχου, απουσίαζαν προκλητικά και επιδεικτικά όλοι εκτός από την Αντιδήμαρχο (για 2 μέρες ακόμη) κα Βασιλοπούλου,
ενώ την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση εκπροσώπησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Γιαννόπουλος και Θεώνη Αδαμοπούλου.

*Και απουσίαζαν την ίδια ώρα και στιγμή που όλοι μοστράρονται για αξιωματούχοι από την νέα χρονιά που έρχεται...

Πάντως είναι γεγονός ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου, δεν ξέρω γιατί, έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο απαξίωσης και φυσικά γι΄ αυτό δε φταίνε ούτε οι πολίτες, ούτε ο... καιρός!!!
Ας ψάξουν στο Δήμο να δουν τί φταίει και ποιός φταίει... Και ο πρώτος που θα πρέπει να αναλογιστεί τί έχει κάνει και τί έχει, ενδεχομένως, παραλείψει και έχουν απαξιωθεί οι εκδηλώσεις και κατ' επέκταση ο Δήμος, ο Δήμαρχος...Εκδήλωση για τους επιτυχόντες πραγματοποιείται τώρα και στα Φιλιατρά, στο Δημαρχείο...