Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Τελειώνει το 63ο Ράλλυ FIM




Στην τελική ευθεία για τη λήξη της πλησιάζει η «63η Παγκόσμια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών», οι συμμετάσχοντες στην οποία κατέληξαν χθες το πρωί στο λιμάνι της Καλαμάτας έχοντας ξεκινήσει από την κατασκήνωσή τους στη Γιάλοβα.


Οι μοτοσυκλετιστές παρέμειναν στο λιμάνι και επέστρεψαν στο χώρο της διοργάνωσης, ακολουθώντας το υπόλοιπο πρόγραμμα, που προέβλεπε την απονομή βραβείων και την τελετή λήξης, δείπνο και beach party.


Σήμερα, στις 5.00 το απόγευμα, θα συγκεντρωθούν για τη μετάβασή τους στην Αρχαία Μεσσήνη, όπου στις 6.00 θα γίνει η τελετή παράδοσης της «Φλόγας της Ειρήνης» με συντελεστές τους Κώστα Νικολέα και Αναστασία Μπάρδα, πιάνο: Σοφία Τσόγκα, 18.30 Αφή «Ιθωμαίας Φλόγας» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιθωμαία Αρχαία Μεσσήνη 2008».


Θα ακολουθήσει δεξίωση από το Δήμο Ιθώμης προς τιμήν των μοτοσυκλετιστών που θα μεταφέρουν τη «Φλόγα της Ειρήνης» από την Ελλάδα στο Πεκίνο και τη Μόσχα και αναχώρηση για Γιάλοβα, όπου θα απονεμηθούν βραβεία στους συμμετάσχοντες στο Φεστιβάλ «Μεσσηνίας Όψεις» και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία.


Το 63ο Ράλλυ FIM ολοκληρώνεται αύριο με την αναχώρηση, στις 8.00 το πρωί, των οδοιπόρων των «Δρόμων της Ελιάς» (Μεσσηνία-Πεκίνο-Μόσχα).



Πηγή: Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ" - 13/07/2008